weer op reis - Reisverslag uit Kapelle, Nederland van Coen Huissen - WaarBenJij.nu weer op reis - Reisverslag uit Kapelle, Nederland van Coen Huissen - WaarBenJij.nu

weer op reis

Door: left eye

Blijf op de hoogte en volg Coen

13 Februari 2009 | Nederland, Kapelle

Ik heb weer besloten dat ik terug ga naar Azie. Rond Juni/Juli verwacht ik te vertrekken, om de landen: Tibet, Nepal, India, Sri lanka, Maleisie en Indonesie door te trekken. Tevens hou ik Australie achter de hand mocht ik nog niet door al mijn geld heen zijn :D.

Ik plan om enkele weken vrijwilligers werk te gaan doen in 1 van deze landen en vooral veel nieuwe ervaringen op te doen !

Ik kan niet wachten.

• 13 Februari 2009 - 19:29

Jan:

Goed plan Coen!

Alvast veel plezier met de voorbereidingen en ik hoop dat je inderdaad heel veel nieuwe ervaringen op kunt doen.

• 14 Februari 2009 - 11:44

Wendy:

Oooh Coen, Wat gaaf! Is het om nieuwe ervaringen op te doen of trekt je hart naar Azië?

India is prachtig, ik zou echt richting pune reizen, en vergeet niet met de trein te gaan! Aparte ervaring met adembenemend uitzicht!

Veel succes met de voorbereiding vanaf nu!

Groetjes, Wendy

• 14 Februari 2009 - 13:24

Kalkoen:

Hee vriend,

voor die tijd gaan wij eerst naar een fatsoenlijk RAGfeestje en zwaar de beest uit hangen. Daarna mag je weer oprotte, gelijk heb je nu kan alles!

Grt uut Fryslan