waar is uw retour ticket ?
Door: left eye
Blijf op de hoogte en volg Coen
11 Augustus 2007 | Thailand, Bangkok
Na wat gerelaxt te hebben zijn we naar de luchthaven gereden waar Rob al 2 uur aan het wachten was.
Ook wij moesten nog eens 4 uur wachten voordat we in het vliegtuig konden, maar dan moest Rob tenminste
niet alleen wachten.
2 uur van te voren konden we eindelijk inchecken, en toen begon het gezeur weer!
Waar is uw ticket welke aangeeft dat u de philipijnen weer verlaat...??
...Als u het niet erg vind heb ik die niet, want ik weet nog niet wat ik na de philipijnen wil doen.
Dat is een probleem gezien u verplicht bent een ticket "uit" de philipijnen te hebben, anders kunnen
wij u niet eens op deze vlucht mee laten gaan.
...De tering !
Heb ik weer...geen idee waar ik heen wil, op welke datum, of vanaf welke luchthaven :D.
Dan moet je dat maar snel bedenken zij ze nog vriendelijk, en snel een E-ticket op het internet
bestellen.
Aardig geirriteerd rende ik half naar het internet cafe welke nog eens in het einde van de hal gelegen
was. Daar 5 minuten nagedacht en besloten maar terug naar Bangkok te vliegen, welke de goedkoopste was.
De website welke ik ook voor de vlucht naar de Philipijnen gebruikte wilde nu enkel nog het betaal
gedeelte van de site in het Thai weergeven...dus ik moest nog eens iemand gaan zoeken die zo vriendelijk
wilde zijn om mij te helpen met vertalen.
Dit was uit eindelijk gelukt...en ik had geboekt voor de 1ste van September. Dit omdat ik dacht dat je
23 dagen visa hebt. Het was de 10de en om extra binnen de tijd te blijven leek me dat een redelijk datum.
Wat blijkt nou...je hebt maar 21 dagen visa !
hahaha, dus ik heb nu een ticket welke nog eens verkeerd geboekt is ook :D
Ik wil hem vermoedelijk zoiezo weizigen dus dat is het ergste nog niet.
Een positief puntje aan dit geheel, mijn 2 tickets zijn goedkoper dan 1 normaal retour...hahaha:D
Ik vlieg voor 83,- euro heen, en voor 60,- euro terug ;)
Op het moment van type lach ik erom, maar op het moment zelf was ik aardig over de zeik. Zo erg eigenlijk dat ik een doos Kitkat Chocola gekocht heb. En gelijk 2 dikke repen naar binnen gewerkt heb :D...wat was dat een heerlijk gevoel zeg ;)
Al bij al koste alles weer wat tijd, en we haalde maar net het vliegtuig (2 minuten voor vertrek tijd)
Het was een nieuw lijkend toestel, en de vlucht verliep gelikt. na 3,5 uur kwamen we netjes in Manila aan.
De tijd is weer een uur later, dus gelieve hier rekening mee houden wanneer er gebeld word.
Boven aan al mijn berichten word mijn huidige tijd aangegeven, zodat je weet welke tijd het is.
Mijn Thai nummer is ongelofelijk maar waar bruikbaar in de philipijnen...dus daar ben ik op te bereiken
+66 8 95 43 57 81