visa regelen - Reisverslag uit Yantai, China van Coen Huissen - WaarBenJij.nu visa regelen - Reisverslag uit Yantai, China van Coen Huissen - WaarBenJij.nu

visa regelen

Door: left eye

Blijf op de hoogte en volg Coen

01 Januari 2008 | China, Yantai

25/12/2007 dinsdag

Rond 1 uur hadden we afgesproken met een gozer die MOhammed zijn visa zou kunnen verlengen.
Onze huisbaas en het aardig aan het knijpen wat betreft het verlopen van zijn visa, dus hopelijk is dat hierbij opgelost.
We konden niet direct naar het kantoor gaan waar de visa's verlengt worden omdat je bij een buisnis visa een werkgevers verklaring nodig hebt.
Waar hij duidelijk niet over beschikte.
Deze gozer wou tegen een vergoeding van 140 euro,- dit wel voor hem regelen.
We hadden met hem afgesproken bij de metro, en daar gaf Mohammed zijn paspoort aan deze totaal onbekende gast. Ik heb hem toen nog naar zijn ID kaart gevraagd, en snel
een foto van gemaakt om het nog wat, voor het gevoel, veiliger te maken.
Het was een rare manier van zaken doen zo op de straat, en zeker niet de mijne.

Op het zelfde moment hadden we met een vriend van de academie afgesproken (patrik), Samen wat aan het relaxen geweest.
Het was een totaal verloren dag, en nadat we nog wat boodschappen gedaan hadden ben ik nog maar een uurtje gaan slapen omdat we uit wilden gaan na het eten.
We wilden dit na het eten al gaan doen, omdat de vorige keer we, volgens de kenners, te laat kwamen. Dus dat gaat ons geen 2e keer gebeuren.

En natuurlijk...nu kwamen we te vroeg aan (20:45 uur), wat ik ook wel verwacht had. We hebben nog wat rond gelopen tot 22:00 uur, maar toen het ook op
dat tijdstip niks was, zijn we maar terug gekeerd. Zo was ook de 3e poging om te stappen mislukt.
Als troost hebben we wat ijs gekocht :D.