Eerste dag
Door: Left Eye
Blijf op de hoogte en volg Coen
22 April 2007 | Thailand, Pattaya
Het vervoer was goed geregeld en het was "gelukkig" geen probleem dat ik mee reed naar Pattaya, wat zoon 120 km verop lag.
Ik stelde me voor aan de vrienden van Dorena, Ine en Palle Aasted-Hadsen. Na een gezellige reis, werd ik uitgenodigd om mee te gaan naar het huisje van Ine en Palle. Ik kon dit aller gastvrije verzoek niet afslaan en ben mee gegaan. Ik heb zelfs een lekkere boterham meegegeten die ik niet meer verwachte te gaan eten gedurende mijn reis.
Vrienden van Ine en Palle hebben appartementen die ze verhuren, en of ik daar geen trek in had. Uiteraard had ik daar wel in, en rond 14:30 uur werden we opgehaald door John, waar het appartement van was. Wat heb ik het getroffen zeg...de foto's zeggen denk ik genoeg...Prachtig. En dat voor het aardige bedrag van 750 Bat / Dag (600 zonder internet).
Mezelf even opgefrist, en vervolgens weer met mijn nieuwe gezeldschap wat gaan drinken. Het was een lekkere dag, maar het was wel weer even wennen die warmte. Savonds een lekker hapje gegeten in het restaurant van John, welke een Nederlandse Tintje over zich heeft. ( stampot was het menu van de dag ) Maar gelukkig boden ze ook Thaise gerechten aan. Ik liet me informeren, en ik heb gekozen voor een kerry met kip gerecht. Dit gerecht zou middel pittig zijn, dus ik had er wel goede moed op. Nou een nieuw biertje was snel besteld bij de eerste happen :D, volgende keer maar " iets" minder pittig graag, haha
Kom ik in dit restaurent ongelofelijk genoeg die man tegen die ik in Dusseldorf tegen gekomen was. Had ik het blijkbaar toch goed verstaan :D, ik was hem misgelopen bij het uitstappen en de bagage ophalen. Wat een mooie wereld is het toch.
Na het eten op het gemakje terug naar het appartement waar het beeldscherm van de computer van mijn kamer verwisseld zou worden, omdat hij niet helemaal goed werkte. Na een uur geklooitd te hebben deed het internet het weer welke er ook opeens mee was opgehouden. Maar dat maakte het weer 22:00 uur, en er savonds een travestieten zou zijn welke tot 24:00 uur zou duren. Dus heb er maar voor besloten om eerst maar eens de stad in te trekken voordat ik mijn bericht zou gaan schrijven.
Het was idd wel grappig om te zien, het zag er enkel nogal amateuristisch uit, het dansen / de show dan ;). Dit was weer in het gezeldschap van, Dorena, Ine, Palle en John. Veel of enkel alleen maar hoeren (ik had prostituees willen type, maar er zit hier geen spellings controle op:D)
Maar wat ze zeggen dat je bijna van straat geplukt word klopt, nu kan ik er nog om lachen, denk dat het snel vervelend gaat worden.
22 April 2007 - 13:22
Wendy:
Een dubbel bed ;) Jaja, in Pattaya een dubbel bed verhuren aan een eenzame reiziger .. dat schept verwachtingen coentje ! ;) -
22 April 2007 - 15:09
Peter:
Hoi coen.
Dus je zit nu in Pattaya leuk he? hoe lang blijf je daar, en ga je nog naar Ko Thao om te duiken? Doe het rustig aan gr peter -
07 Mei 2007 - 13:22
Ricardo ( Snick ):
HayDiHow,
Ja ik weet het in Thailand aankomen is de eerste 20 minuten alleen maar luisteren naar van die slecht blerende taxi- apen dat ze je weg willen breneg je word dr niet goed van :P
Moest je niet heel erg wennen aan de warmte en de ranzige put luchten die daar over straat hangen???
Ik heb echt de eerste dagen geen hap kunnen eten van de warmte en de lucht!! Hoe was dat bij jou???
in Thailand moet je ook niet geloven als er staat middel pittig want ik kan best heet eten maar het is niet te doen daaro teminste niet zonder een beertje :)
Zo dus je hebt Snick zn verhalen nu eens in het echt meegemaakt het is daar echt te gek voor woorden in Pattaya. de hoertjes vliegen je van alle kanten.
Spreek je later weer.
Groeten,