DM (divemaster) C.J. Huissen
Door: Left eye
Blijf op de hoogte en volg Coen
30 Juni 2007 | Thailand, Koh Tao
in de ochtend 2 duiken gemaakt, waarvan 1 naar wat haai'tjes. Wellicht mijn laatste van Koh Tao.
alles afgetekend, en ik ben nu officieel Divemaster....WHOOOWHOOO.
Ik ben dit gaan vieren in de sportschool. Het was weer hard nodig dat ik wat ging trainen, dus ik kwam er
aardig verzuurt uit.
Het enige waar ik niet mee geconfronteerd werd was een snorkel test...wellicht door de vele regen.
30 Juni 2007 - 09:25
Niki:
Gefeliciteerd man! Wel relaxed da je dat ff gehaald heb.. Heb je een internationaal erkende baan neem ik aan nu.
Leek me wel gezellig die full moon party, haha vooral dat gemessentrek, zet je die videos er ook nog op of niet?
Werd daar nou eindelijk wel een beetje goede muziek gedraaid?
Ik ga vandaag ff naar een bokswedstrijd.. Vorige week moest een vriend van me in Enschede halve finale Sudenten Kampioenschappen boksen, en gewonnen na drie ronden van 2 minuten op punten.. Vandaag is dan dus de finale in Delft.. Wel relaxed oh, hopen dat die nu ook ff wint, na deze bokswedstrijden is er nog een thaiboks gala, misschien gaan we daar ook nog even bij kijken, en daarna gaan we waarschijnlijk flink zuipen in rotterdam, weten nog niet naar welke tent we gaan, dat zien we wel..
en ik zou zeggen, misschien moet je ff beetje gaan backpakken ofzo als je naar vietnam gaat? Dat schijnt wel erg kicke te zijn.. wel oppassen voor Charlie;) natuurlijk...
Maar we horen het wel waar je heen gaat, succes in ieder geval!
Groetjes Niki -
01 Juli 2007 - 16:03
Mim:
gefeliciteerd
verder heb ik weinig nieuws
helaas xx
02 Juli 2007 - 12:29
Veer:
Gefeliciteerd Coentje!!
Kan je ons wellicht ooit een keer leren duiken!
xx Veer