Mischien wisselen van martial arts - Reisverslag uit Yantai, China van Coen Huissen - WaarBenJij.nu Mischien wisselen van martial arts - Reisverslag uit Yantai, China van Coen Huissen - WaarBenJij.nu

Mischien wisselen van martial arts

Door: left eye

Blijf op de hoogte en volg Coen

09 November 2007 | China, Yantai

06/11/2007 maandag

Er heeft een wisseling van studenten plaats gevonden. Er zijn er rond de 5 vertrokken, en er zijn er 7 aangekomen.

Ik zit er over na te denken om te wisselen van Kung Fu naar een andere martial art.
Dit omdat ik een beetje verveeld raak met Kung Fu op 1 of andere manier.
Mischien is het ook wel omdat onze Master erg serieus is. Bij andere Masters is het allemaal een stuk vrijer, zoals praten tijdens de les, muziek luisteren
en gave sprongen en rollen leren.
Van onze Master mogen we niet praten tijdens de les, zelfs niet als het over een vorm gaat :D.

Ik ben de laatste tijd toch wat negatiever en verveelder, wat mischien ook wel door de medicijnen komt of omdat ik me niet lekker voel.
Ik kijk het aan tot na de grading omdat het op dat moment perfect is om te wisselen.
Maar wat vernieuwen zou wel lekker zijn.

Mohammed had Proteine en creatine besteld vanuit Amerika samen met een andere student, maar ziet er van terug om creatine te gebruiken.
Ik heb besloten om eens te kijken om het voor mezelf te gebruiken. Als goed excuus heb ik, het is zonde om het weg te gooien ;).

Dus voor de training heb ik het genuttigd om het moment dat ik een party schaak aan het spelen was.
Dit was niet echt aan te raden, ik werd er nogal energiek van. Zo dat ik met trillende handen te schaken :D.
Geeft gelijk aan dat het aardig goed werkt. Overgens wel gewonnen.

Tijdens de Room inspectie is er niks gezegt over de koelkast. We hebben hem voor de zekerheid van het stroom gehaald, maar op als ze er niet meer aandacht
aan besteden is het alleen maar beter.