reis naar siem reap
Door: left eye
Blijf op de hoogte en volg Coen
04 Augustus 2007 | Cambodja, Phnom-Penh
om 12:30 uur vertrok onze bus naar Siem Reap. We hadden met ons vorige hotel een deal gemaakt
over een hotel daar, welke van een vriend van hem was. De bus reis viel mee, omdat de meeste
over veel ongemak spreken met de bus...ik kon dit dan ook zeker niet bevestigen.
we werden netjes opgehaald bij de bus terminal door een tuc tuc. Deze man overschatte onze
bagage een beetje, en het werd wel een hele operatie om alles en iedereen in het karretje
te proppen. Maar gelukkig zonder iets onderweg te verliezen aangekomen.
Hier wou de man ons 18 dollar rekenen voor een 2 persoons kamer. en we hadden de afspraak
voor 15 dollar voor een 3 persoons kamer. Ik werd hier weer een beetje moeilijk van, maar
uiteindelijk kon ik de man overtuigen om er dan maar een matras op de grond te leggen voor
15 dollar die we afgesproken hadden.
Na het eten zijn we gaan kijken of er een leuke cafe'tje in de buurt was...en hier konden
we voor de verandering "veilig" naartoe lopen. Het was dan ook echt wel een prettigere stad
dan Phnom Pehn.
05 Augustus 2007 - 16:07
Mim:
he ja sorry sorry
ik heb heel wat in te halen alleen al met foto s kijken
ik heb het druk zit midden in verhuizing en verbouwing
dus vandaar dat ik zo lang niets heb laten weten
echt mooie foto s trouwens
xxx