blijven of weggaan - Reisverslag uit Yantai, China van Coen Huissen - WaarBenJij.nu blijven of weggaan - Reisverslag uit Yantai, China van Coen Huissen - WaarBenJij.nu

blijven of weggaan

Door: left eye

Blijf op de hoogte en volg Coen

07 December 2007 | China, Yantai

07/12/2007 vrijdag

tijdens power stretching ben ik mezelf goed aan het stretchen geweest, waardoor ik nu mijn been bijna niet meer kan bewegen.
gelukkig niet de master laten stretchen

zwaard oefenen.

besloten eerder te stoppen. eigenlijk...per vandaag.
het is gewoon genoeg geweest.

wat zijn de punten om voor te blijven en voor weg te gaan.

+ nieuwe gevorderde vuist vorm.
+ niet alleen zijn.

- besparen van 190,- Dollar.
- in een luxe sauna complex, waar ik ook goed kan trainen...wellicht een vorm leren van een video.
- mijn lichaam rust gegeven / herstellen.
- niet met tegenzin op de academie blijven.

Ik ben naar mijn Master gegaan om de situatie voor te leggen.
Hij was erg teleurgesteld. Hij zij dat hij een nieuw plan voor me gemaakt had, met de gevordere vuist vorm erin.
En dat ik nu op een punt ben waar ik snel dingen aanleer. En iets dat als ik nu weg zou gaan hij niet meer met me zou

praten...iets in die geest.
Het blijft een vertaler natuurlijk die het uitlegt.

Ik vertelde hem dat het niet is dat ik hem niet respecteer. Maar dat was ook niet in de gedachten van mijn Master.

Terug in mijn kamer kwam mijn Master 30 minuten later op mijn deur kloppen.
Kunnen we praten...
Dus het gesprek ging verder.

Ik denk dat het geen wat je zojuist aangaf niet de hoofd reden is.
En dat ik allen tegen de Master kon zeggen, en dat hij graag de reden wilde weten zodat we er wat aan konden doen om het te

verhelepen.
Dat hij niet graag ziet dat er een goede student weg gaat, en dat hij vaak met me wilt praten, maar hij het niet kan wegens

vertalers.
Dat hij een gedetaileerd plan gemaakt op mijn situatie.
En toen ik aangaf dat ik mezelf steeds erg moe voel, gaf hij aan dat hij een nieuw speciaal programma wilde maken.
Zodat ik de nieuwe gevordere vorm toch kan doen. En dat hij vaak erg hard tegen mij is omdat hij ziet dat ik er voor kan en

wil gaan.

Het kwam er allemaal op aan dat ik moest blijven, en wat de reden ook was, dat we er wel een oplossing voor zouden vinden.

Niet alleen het besluiten willen nemen, dus de wijze raad van mijn moeder ingeschakeld.
Rekening houdend met de tijd, belde ik haar netjes om 07:00 uur wakker.

Nog niks besloten, maar het is geen definitieve nee in iedergeval.
Eerst maar mijn laatste training van de week afronden.

Mijn zwaar aan het oefenen, en op het laatste van de training mochten de 2 personen vorm showen zonder geoefend te hebben.
Dit ging allemaal nog wel lekker, op het laatste deel na toen Jeremy zijn vinger met meer dan geringe kracht in mijn rechter

oog stak.
De pijn was al vervelend genoeg, en ik had voor 5 seconden een zwarte waas voor mijn ogen. Komt daar bij dat mijn linker oog

niet om te zeggen
100 % is, waardoor ik voor 30 minuten met 2 ogen half zie. En bedankt.

Savonds weer naar hotsprings, goed nadenken, en dan zien we wel wat we doen.
Eerst maar eens ontspannen.

• 08 December 2007 - 16:56

Loesje:

heej broertje,
    jammer dat het niet zo lekker gaat en dat je je niet fit voelt.
    Is het wel echt van het traien dat je je steeds zo moe voelt of heb je toch niet iets onder de leden, want je bent niet echt iemand die snel moe is tenzij je moe bent of je psychis ergens mee zit. als je echt alleen zo moe bent van het trainen dan zou ik zeggen, train wat minder hard zodat je niet zo moe word en laat je lichaam herstellen. en maak die laaste week nog af.
    wanneer het een van die andere redenen is dan kan je beter gaan, want het moet wel leuk blijven.
    heel veel succes met je keuze,
    liefs, je zusje
    ps. we gaan zo sinterklaas vieren, wel gek zonder jou. we missen je

• 08 December 2007 - 20:21

Jos En Leontien:

Hey Coen,

moeilijk punt voor je lijkt me, het antwoord schuilt in jou. Neem even de tijd ervoor, het komt wel goed.
    Hier raast de storm door de straten. Daarnaast was het storm in de hoofden met al die Sinterklaas toeters en bellen en het Luca-weekje. Maar ook die gaat vast weer liggen.

groet,

• 09 December 2007 - 14:21

Jolanda:

lieverd, ben weer enorm trots op je zoon,over hoe je met je twijfels en onzekerheden omgaat en probeert te begrijpen wat dit nou weer voor levensles is die je kan leren, weggaan of blijven als je niet voor 100% kunt trainen en dan nog met een groep die je niet ligt.
    100% = goede balans tussen lichaam en geest onder de gegeven omstandigheden. soms wilt je hoofd meer dan je lichaam aankan en dat te accepteren en daar niet tegen te vechten dan kun je altijd het goede uit jezelf naar boven halen. dat proces is zo belangrijk, tis nm je basis.
    de groep coen waaraan je je ergert, niet doen, je hebt altijd een keus hoor laat ik me irriteren of niet, blijf bij jezelf en vind je balans, die ligt voor je voeten, kijk maar eens.
    heel goed dat je nog een week gaat oefenen, je master is ook duidelijk nog niet klaar met je, ben blij dat je jezelf nog een kans geeft, je weet de moeilijkste lessen zijn het zwaarst omdat ze zo belangrijk zijn.
    succes en geniet
    liefs mm

• 11 December 2007 - 22:09

Ko:

hoi coen,
    in rustige nachtdienst bezig, en rest van de week ook niet veel bijzonders meer te verwachten. Niet veel nieuws te melden. Gebruikelijke routine van beetje sporten, ontspannen, huishouden, enz.
    Gezapig leventje, zullen we maar zeggen; maar zal weer leuk zijn als je straks weer in Nederland bent.
    Hoop dat je nog 2 goede weken op de accademie kan maken; groet

• 12 December 2007 - 17:12

Dennis:

Hee kerel zoveel mogelijk daaro heb je altijd wat aan..nu kan het nog..later ook wel maar je bent er nu haha

dom gelul ook

kheb zin om je weer te zien en kijk er naar uit..meerdere mensen lees..je familie schrijven ook altijd mooie berichten he

COMPLIMENT VOOR HUIZE HUISSEN!!!

ps dit jaar werken zit er niet meer in ga speciaal traject in extra lessen etc..

verder geniet ik van het heerlijke weer hier in NEd. koud maar heerlijk om buiten te zijn..morgen snoekbaarzen bij Zwolle YES weer een dag gevuld haha zaterdag naar Deventer..Charles Dickens festival allemaal personages..2 jaar geleden ook geweest was super...vrijdag naar me nieuwe nichtje :D en verder genieten van wat het leven voor me in petto heeft:D

LOVE YOU

• 12 December 2007 - 22:00

Dennis:

lekker nederlands van mij trouwens whaha

• 14 December 2007 - 08:40

Jolanda:

nou khoop dat je een leuke en zinvolle week hebt gehad coen en lekker hebt kunnen trainen aan je nieuwe vuistvorm.
    je laatste weekend naar de hotsprings waarschijnlijk he, heb je bij je inkopen voor tibet nog aan een goede zonnebril gedacht of andere vorm van goede oogbescherming, is voor iedereen belangrijk en voor jou in het bijzonder.
    kerstboom staat gezellig in de serre, paars, zalmroze en glazen ballen en pegels hangen erin, kvind em echt heel mooi. in de kamer heb ik met turquase een december sfeertje neer proberen te zetten, ook mooi en dan lekker veel kaarsen, ksteek er elke avond een speciaal voo je aan.
    xxmm

• 15 December 2007 - 09:56

Jolanda:

he coen, kheb de site gelezen over de hoeveelheid bagage die je vrij mag meenemen in een vliegtuig. als je economy class gaat vliegen(waar ik van uit ga) mag je 2 koffers van elk onder de 23 kg mee nemen naast je handbagage. aankoop van je koffer lijkt me in jouw geval zeker zinvol zodat je je zwaarden e.d. goed beschermd mee kan nemen. maak van je behaalde certificaten een aantal copietjes en bewaar het origineel goed zodat je je goed kunt indekken en verantwoorden bij passage douane.oke?
    succes xxmm

• 16 December 2007 - 12:29

Ik ga voor master Wei!!

Coen vond het niks an om je te spreken..wil je me niet weer lastig vallen om mijn vrije dag:D haha

haha SUPER GEK kleine kutkabouter..

Fijne avond nog groeten Dennis

• 17 December 2007 - 12:14

Mim:

je weet zelf wel wat je wil toch
    waarom raad vragen
    als je zelf je antw weet
    ik mis je groetjes xx