2 daagse reis naar River Kwai - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Coen Huissen - WaarBenJij.nu 2 daagse reis naar River Kwai - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Coen Huissen - WaarBenJij.nu

2 daagse reis naar River Kwai

Door: Left Eye

Blijf op de hoogte en volg Coen

27 April 2007 | Thailand, Bangkok

De reis naar de River kwai was geweldig. De Floating market was indrukwekkend, en eigenlijk alles wat ik gezien heb wel.
Het volledige nadeel van deze reis was dat ik met alleen maar Russen zat...wat neerkwam op een hoop gebrabbel zonder er
maar iets van mee te krijgen. Was wel jammer. Savonds met een groepje van 5 wat drank gehaald. Wat uiteraard wiskey moest
wezen voor de heren en dames. Gelukkig waren ze nog enigszinds gewend om het met cola te mengen, dus was het voor mij ook
een lekkere versnapering.

In het begin van mijn reis voelde ik me best ziek, wat ik aan honger en de spanning wil wijten. Ik kon geen zinnige lunch
kopen, dus had maar een pak koekjes gekocht. later de middag had ik er gelukkig geen last meer van.

Het olifant rijden was een hele ervaring, en erg leuk. Er zijn "denk ik" hele leuke foto's van gemaakt...maar die wil ik een
andere keer er opzetten.

De hot spring was op de 2e dag (vandaag dus) het eerste programma, en ik moet zeggen...dat is lekker wakker worden.
Het een een (natuurlijk uitzient) zwembad, waar ze het water verwarmen tot 38 graden. Daarna ligt een lager gelegen bad van
rond de 25 graden...wat uiteraard nog erg warm is.

Bij de River Kwai zelf was weinig te zien, en was dan ook wel het minst boeiende van de tocht.

We zijn ook gestopt bij een medicin shop...en daar brouwden ze wiskey met schors, takken en bessen in. Dit moest je dan
2 uur voor je eten nuttigen, en dat zou bijdragen aan je gezondheid. Beetje het zelfde als een glas wijn. En dit moest
uiteraard allemaal met maten. Moet je net een bus met Russen hebben, je mocht het gratis proeven...en werd dan ook uitgebreid
gedaan. We mochten er 30 min rondlopen, en toen bijna iedereen weer in de bus zat, kwamen de laatste nog snel met een vol
glaasje aagelopen :D.

Ik werd nog gevraagt met hun te blijven...en terug te gaan naar Pattaya. Erg aardig, maar snel afgeslagen.
Pattaya heb ik goed gezien...en ik werd wel steeds meegevraagd deze reis...98 % weigerden ze in het Engels te spreken.
(leuke jongens :D)

Ohhw ja...ik heb zoals vermeld weinig tijd voor mijn nachtrust (2 uur), belt Robin dood leuk om 03:15 uur Haha.
Nee van je vrienden moet je het hebben ;), dus ik bedank heb, en vraag hem 2 uur later te bellen, zodat ik dan al in
de bus zit.

Ik neem de bus van 05:00 uur niet meer...maar verwacht hem van morgen avond wel te nemen. Dan heb ik overdag de tijd om naar
China Town te gaan of gewoon wat rond te lopen in Bangkok, maar eerst nog maar eens die duikschool proberen te pakken te
krijgen.

• 27 April 2007 - 19:10

Kees & Chantal:

Geweldige reisverhalen Coen en dit is nog maar het begin. Hoeveel gekker kan het nog worden. Uitgerust zul je in ieder geval niet terugkomen. We blijven je volgen.

• 27 April 2007 - 21:39

Dennis:

Hee kerel dus gaat lekker... nou uitrusten kan hier altijd nog he:P haha

Leuk toch dat Robin heeft gebeld haha ondanks de tijd!

Ik kijk elke dag weer uit naar een leuk verhaal zoals vandaag!!! Hier is alles onder controle behalve de hooikoorts....

Dit weekend moet ik werken bij de super bike bij TT Assen ben benieuwd of ik nog gekke dingen ga meemaken, hoop het wel!

Ik zou zeggen kalm an groet'n uut Fryslan!

p.s door deze site van je zit ik alwel (te) vaak achter de computer. Zoals Anita zegt; moet je nu alweer kijken naar Coen zun site hehe! Waarop ik antwoord ja ff kijken of ie nog niet in de bak zit omdat ie een kilo coke bij zich had!!!!:P:P:P:P

• 28 April 2007 - 15:50

Left Eye:

Hey Kees, wil je even je e-mail achter laten want die ben ik kwijt.

alvast bedankt.
    Coen

• 28 April 2007 - 16:03

Mim:

zo leuke foto s .hier is t alleen maar hard werken .zeurende klanten enz
    heb jij het daar zo een stukie beter voor elkaar .vanavond maar weer eens naar terras je moet wat he om je zaterdag avond te vullen
    veel plezier nog xx

• 07 Mei 2007 - 14:49

Ricardo ( Snick ):

HayDiHow,

ziet er allemaal echt super uit gozert die apen die watervallen de ritjes op de olifanten.

ga zo door en vergeet niet zoveel mogelijk foto's op het web te zetten eeejzzz :P

spreek je later

Groeten