Room inspection
Door: left eye
Blijf op de hoogte en volg Coen
30 September 2007 | China, Yantai
Het was het weekend steeds al aan het regenen geweest, maar de niewe dag van de week ging hier mee door in een versterkende trap.
De hele academie stond weer blank, en er raken steeds meer studenten ziek. Ook ik vecht hard tegen de bacterien, maar tot nu toe kan ik het nog aardig winnen.
Om 08:15 uur werd er op de deur geklopt, en na de gebruikelijke handeling van het openen, stonden daar de 6 Masters.
Shit...het was de gebruikelijke maandag ochtend inspectie welke ik vergeten was :D. Je kamer is niet netjes, je bed niet opgemaakt......en zo kwam ik met een - 'tje
in het notitie boekje van de vertaler. hahahaha :D
De ochtend training was goed pittig, en dat zal voor een deel aan mij gelegen hebben, maar dat weten de andere gelukkig niet ;). Deze bestond uit een gedurende minuten in de zelfde
vechstand staan, welke dodelijk is voor de beentjes.
De na middag training (Bagua) hadden we een andere Master omdat de oorsprongelijk Master een back flip aan het maken was en half zijn rug en nek brak bij het verkeerd neerkomen omdat
er een mat weggeleed bij de sprong. Dit zorgde voor een goede variatie in de Bagua training. We mochten aanvallen en counters (een blok met direct een aanval) oefenen. Deze Master hield ook
nogal van het principe "je leert het snelste van je pijnlijke fouten". Zo schopte hij een mede student in zun ballen bij het verkeerd in een aanval staan. Even door de knie'tjes :D
Meestal bied ik me toch wel aan als voorbeeld, maar na deze ervaring liet ik dat toch wel uit mijn hoofd ;).