excuses voor de zinloze berichten
Door: left eye
Blijf op de hoogte en volg Coen
26 September 2007 | China, Yantai
Reden...een computer vol problemen.
Reden...een verlopen virus scanner van 2004 hahahahaha :D
Ik ga in het vervolg maar weer bij de buren op de computer.
De foto's zijn nu wel gelukt en ik heb de filmpjes onder het bericht: Master preformence geplaatst. Deze zijn overgens maar 60% van de hele film omdat ik een trial versie van een convertor had die maar 60% gratis wil weizigen. Hopelijk vind ik nog een degelijk die het wel gewoon 100% wil veranderen.
De andere foto's heb ik onder : foto's zonder bericht geplaatst voorlopig.
26 September 2007 - 15:15
Dennis:
Hee vriend.. zijn allemaal zinloos toch haha geintje..die master filmpies zien er strak uit..leuk die verschillende stijlen zoals dronkenmanstijl!!
Wel jammer dat ie maar 60%heeft geconvert. Hier is alles prima laatste 2 weken school en dan weer stage..gelukkig maar!!!
Doe je kalm an vrind groet Dennis -
26 September 2007 - 15:16
Dennis:
PS lekker he powerstrechting vond ik ook altijd heerlijk:D:D:D -
26 September 2007 - 17:43
Jolanda:
De filmpjes zien er wel spectaculair uit Coen, geeft een goede indruk van wat de masters zelf kunnen. Ik vraag me af hoe lang en vaak ze zelf nou nog trainen om in vorm te blijven. Dagelijks neem ik aan? De foto's van het powerstretchen zien er uhhhh een beetje pijnlijk uit. Doe je dat met twee mede studenten of stretcht de master himself zijn studenten met een stok erbij om jullie te enthousiasmeren?
xxmm -
26 September 2007 - 23:47
Lefteye:
het power stretchen word uitgevoerd door de Master, mede studenten houden enkel de benen vast.
En een stok erbij is daardoor gelijk overbodig gezien "hij" bepaald hoever de spieren uitgerekt gaan worden.
Morgen is het weer zover !
De masters training niet meer zovaak, maar ik begreep wel dagelijks in de avond.
Vandaag verlaat een Master onze academie om weer een tijdje in een Shaolin tempel te gaan trainen. -
27 September 2007 - 14:34
Jolanda:
De foto's van de maaltijden laten smakelijke gerechten zien Coen. Is het pittig gekruid en eet je gezamenlijk van de schalen of schept iedereen wat op in zijn kommetje? Het ziet er in ieder geval uit als een gezellige manier van tafelen.
xxmm