uniform foto's - Reisverslag uit Yantai, China van Coen Huissen - WaarBenJij.nu uniform foto's - Reisverslag uit Yantai, China van Coen Huissen - WaarBenJij.nu

uniform foto's

Door: left eye

Blijf op de hoogte en volg Coen

14 Oktober 2007 | China, Yantai

morgen examen, de zenuwen gaan gekke bijwerkingen krijgen :D.

Nee wat dat betreft ben ik er helemaal klaar voor, in de ochtend een keer geoefend, en in de middag.

Dat moet genoeg zijn, ik wil me niet gekker maken dan nodig is.

• 14 Oktober 2007 - 12:14

Jolanda:

Wat een prachtige foto's van jullie Coen
    xxmm

• 15 Oktober 2007 - 23:40

Dennis:

benk weer :D:D:D

Super foto's met die berichten over je harde trainingen herken ik Coentje weer echter een groot probleem..mooi gebied super op die palen..gympen uit jemig man kom op haha zonder gympen toch veel beter ook voor balans ondanks mogelijke splinters..dan show je pas een echte shaolinstyle monk monk haha..

Hier alles okeej..ben trouwens net terug van het werk..gaat GOED man..kwartiel 10 eindelij vrijheid en daardoor blijheid..helaas van het reizen en soms doelloos op kamer zitten ondanks sporten etc..maar de moeite waard voor 4 strepen!

Kerel succes met je examen en zorg es ff dat iemand je examen opneemt..kunnen wij de eventuele schoonheidfoutjes er ook uithalen!!

Go for it en show your moves!!

Groetennnn:D:D:D