examining filmpjes + bagua - Reisverslag uit Yantai, China van Coen Huissen - WaarBenJij.nu examining filmpjes + bagua - Reisverslag uit Yantai, China van Coen Huissen - WaarBenJij.nu

examining filmpjes + bagua

Door: left eye

Blijf op de hoogte en volg Coen

19 September 2007 | China, Yantai

17/09/2007 maandag

De 3e trainings week is weer van start gegaan, en mijn doel is deze keer een nieuwe vorm erbij leren. De 5 step oftewel.
Ik mocht er gelijk een begin mee maken, dus dat was mooi meegenomen.
Om 10:00 uur was de examinering gepland voor iedereen die er aan toe was.
Zie foto's + filmpjes.
Er was 1 grapjas die in een superheld custuum op zijn examen stond, en een stuk of wat in normale sport kleren.
Hopelijk krijgen ze daar punten aftrek voor, wat het is in mijn ogen on eervol om zo aan te treden. Zeker als je bedenkt
dat een orgineel uniform rond de 7,- euro kost.
Op het einde kregen we nog een kleine voorstelling van een Master, wat aardig netjes was. Ookal hoopte ik op echt een
goede show :D.
Gezien het ook hier eerder donker word, is het middag programma een half uur opgeschoven. Tevens is aan de buiten temperatuur
goed te merken dat de warme avonden tot het verleden gaan behoren.
Ik ben me aan Bagua gaan wagen. En ik moet zeggen, degene die zegt dat het saai is heeft gelijk.
Maar ik zie er wel een toevoeging aan mijn training in, dus ik ga eens proberen het bij te houden.
Waar komt het op neer: je gaat eerst een 20 min mediteren in verschillende posities. Ik heb mijn eerste geleerd, de Sitting Tigger ( welke staand is ?).
Daarna ga je rondje lopen, waar je tijdens wat hele rustige bewegingen uitvoerd ,als je gevorderd bent. In mijn geval is het met mijn handen voor mijn
lichaam. En dat is het wel eigenlijk, zo ben je weer een uur zinvol bezig geweest :D.

• 18 September 2007 - 12:36

Dennis:

Hee grapjas,

Waar zijn nou die nieuwe filmpjes dan.. sjonge sjonge ik me verheugen derop maar neu hoor meneer heb ze der niet op naja..I'm waiting....................:D:D

• 18 September 2007 - 17:28

Jolanda:

xie ok nix

• 19 September 2007 - 09:41

Dennis:

Hee Coen vriend..ik moet zeggen dat het aardig stil is..ben nu ook bang dat ik elk moment een enorm bombardement van emails van jou kan ontvangen:D:D ik zal hotmail vast op de hoogte stellen.

Hier alles okej dit weekend lekker weekendje weg naar Giethoorn heerlijk weekend varen en vissen!!!!!!

Nou kalm an (K)