stoot op het hoofd - Reisverslag uit Yantai, China van Coen Huissen - WaarBenJij.nu stoot op het hoofd - Reisverslag uit Yantai, China van Coen Huissen - WaarBenJij.nu

stoot op het hoofd

Door: left eye

Blijf op de hoogte en volg Coen

07 September 2007 | China, Yantai

06/09/2007 donderdag

In de ochtend training zijn we rollen en vallen gaan oefenen. Het vervelende hieraan is, is dat de Master het niet voor doet.
De Advange studenten gaan eerst en dan mogen wij hun voorbeeld nadoen.
Maar het grappig is dat de advange studenten het ook niet helemaal goed weten te doen. Het komt er dan ook op neer
dat iedereen maar wat aan loopt te kloten wat hopelijk goed is. En de Master zit daar rustig op te kijken :D.
Deze manier van training zal ik mezelf snel moeten aanwennen.
Nadat we hier mee klaar waren was mijn hoofd wat aan het draaien, en mijn nek aardig stijf aan het worden. Toen mochten
we gelukkig in de ring :D.
Dit was voor 2 advange studenten om het tackelen te oefenen, zij mochten alleen ontwijken en een tackel uitvoeren op het onderlichaam.
Wij mochten alleen onze vuisten gebruiken. Dus toen ik uiteindelijk de ring in mocht stappen, lag zij 9/10 keer op de grond in plaats
van mij :D. Ze dacht even een door Dennis van Dale getrainde, ex KLPD'er te tackelen ;)...mooi niet dus !
Dit vond ze niet echt grappig en ze werd ingeruild door een andere student. Hier had ik meer moeite mee, maar op een gegeven moment
had hij mij verkeerd, en ik hem goed...wat zijn verdediging volledige opende, dus met 2 goede stoten maar het hoofd stond hij
wat te duizelen :D.
Okay...daar deed je wat verkeerd zij de Master tegen de zojuist duizelende aanvaller. Maar hij kon het gelukkig waarderen, en we begroete
elkaar sportief en nu werd ik ingeruild.

In de middag was er een power training, en dit was goed afzien. eerst maximaal bankdrukken, en dan je mede student de helling op en afslaan/schoppen.
Om dit vervolgens nog een keer te doen. Dodelijk.
Na uitgerust te zijn mochten we de kikker sprong 3 keer op en neer de helling doen. Leuk :D

Nadat iedereen dood was, ben ik achter de computer van mijn buren gekropen om de foto's van mijn cd te uploaden. Zeer relaxt.
Mijn nieuwe room mate heeft overgens ook zijn laptop bij zich, dus wellicht hebben we in enkele dagen internet op de kamer.
Ik ben ook maar eens achter het betalen van mijn training gegaan. Het leek meer dan ik verwacht had, dus ik ben naar beneden gegaan om het te
laten checken. Komen we erachter dat ik 100 Dollar maar moet betalen dan dat ze eerst vertelde te betalen :D, goed bezig hahaha.
Ga je naar de office om te proberen minder te betalen, betaal je uiteindelijk meer ;)
Maar uiteindelijk klote het allemaal wel redelijk.

Maar wat de training betreft, ik train inderdaad zo veel mogenlijk op blote voeten. En dat gaat voor zover goed, mijn voeten hebben dan wel een
paar wondjes maar dat hou je toch.

Wat betreft mijn piercing, ik hoor er niemand over....en ik ben al vaak genoeg bij de Hoofd Master geweest
om er zeker van te zijn dat hij het gezien heeft. Sorry moeders ;)

Maar ik heb nog geen last van spierpijn, alleen zijn mijn spieren wat stijf bij het uit bed stappen. Dus dat gaat me allemaal goed af.

Om 03:00 uur mogen we de berg op gaan rennen, en dat zal wel erg zwaar worden. Maar daarna begint ook het weekend, dus het kan geen kwaad.

mijn weekend planning is:
Boodschappen doen
Naar een sauna + massage
Beetje trainen
Trainings uniform kopen
Een berg beklimmen om te mediteren

• 07 September 2007 - 08:32

Wendy:

Ooooh, die sauna + massage klinkt echt goed!

• 07 September 2007 - 09:36

Dennis:

Hee trainee haha jij bent ook niet wijs he:P haha ik mis het trainen met jou nu super..ik wil je tackelen en rossen totdat het licht uitgaat bij 1 van ons (oldschool) haha.

Die up-hill trainingen lijken mij ook zeer dodelijk..hoehoog praat je ongeveer over? Als jij die trainingen wekelijks gaat krijgen krijg je wel super conditie aangezien jou doorzettingsvermogen ++!!
    Let erop dat je niet te ver gaat he zoals zo nu en dan bij school..je kan beter de technieken etc super onder de knie hebben dan bijna out gaan en een dag compleet verrot...daar kan je niet even met je zeilboot weg!!

Ik heb mijn xbox er weer bijgepakt ben lekker jou games aan het oefenen zodat ik een beetje beter wordt en jou een keer tegenstand kan bieden :P wanneer je terug bent! haha

Hee kerel relaxse..en succes met je moutaineering om 03:00 uur :D:D:D

• 07 September 2007 - 12:57

Jolanda:

Hele wijze lessen van zo'n master. Wat kun je leren uit zijn manier van doen?
    xxmm

• 09 September 2007 - 12:25

Gerben:

Hee kerel! Goed om te lezen dat je lekker bezig bent!! Ga vooral lekker door. Dennis wees me op deze site, 'k ben trots op je kerel!

Spreek je later!