Verjaardag
Door: Left Eye
Blijf op de hoogte en volg Coen
01 September 2007 | Hong Kong, Hong Kong
Het is echt wel even anders je verjaardag vieren in een ander land.
Zeker als dat land Hong Kong betreft :D.
Het was erg geslaagd...maar het hele verhaal komt uitaard snel op de site.
Ongelofelijk genoeg is het vinden van een internet cafe een hele opgave...en het is me zover nog niet gelukt.
Ik zit nu in een restaurant even snel een berichtje te type omdat je maar 20 minuten het internet mag gebruiken.
Ik vlieg inderdaad vanavond om 19:10 uur
rechtstreeks naar Yantai wat 3 uur duurt. Dit moest me maar 170,- euro kosten, en dan was de keuze tussen 30 uur trein of 50 euro verschil makkelijk gemaakt ;).
Ik word in de luchthaven opgehaald met een taxi van de shaolin academy, dus deze reis zal "vermoedelijk" voorspoedig verlopen :D.
Hong Kong is echt geweldig, en ik vind het jammer om hier weg te gaan. Ookal is alles wat duurder uiteraard
01 September 2007 - 13:44
Dennis:
Hee jackie chan..ik ben dan ook erg benieuwd hoe je je verjaardag gevierd hebt en hoe hongkongie is!!
Hier alles rustig kan weinig zonder zuurstof via mijn neus hehe maandag weer naar het ziekenhuis ff de rest eruit trekken!!:D Nu lekker veel films kijken en heel erg veel chillen kalm an piele groete uut Fryslan!!:P