Na de zwaard vorm komt een nieuwe vuist vorm
Door: left eye
Blijf op de hoogte en volg Coen
07 December 2007 | China, Yantai
Over een koude dag te spreken. De temperatuur hing nu echt op het vriespunt. We zijn daarom niet in het nationaal park gaan
trainen, maar in onze
trainings hal (niet verwarmt) om in iedergeval de wind kwijt te zijn.
Maar als ik moet schatten is onze trainings hal mischien 5 graden warmer dan de buiten temperatuur, en dat kan ik er nooit
ver naast zitten.
De gingen weer Qi-Gong trainen, maar mijn tenen en vingers waren lekker aan het rillen van de kou. Ja, dan kan je je wel
lekker concentreren op je
meditatie.
Tijdens de 2e training ben ik mijn zwaard gaan oefenen, en na even op adem te komen tussen door, was ik zo snel afgekoeld dat
ik eerst weer moest rekken
om verder te trainen :D.
Jeremy moest ergens anders gaan trainen wat nogal opvallend was.
Later hoorde ik van hem dat er een televisie programma in Yantai is, welke met nieuwjaar demonstraties wilt van stundenten
van onze academie.
Hier hoorde hij o.a. ook bij.
Opzich wel leuk allemaal, maar je ziet gelijk dat er studenten zijn welke gek worden alleen al bij de gedachten.
Mijn Master wilt deze week mijn zwaard vorm afronden zodat ik volgende week aan een nieuwe vorm kan beginnen.
Het houd een gevorderde vuist vorm in waar Jeremy laatste grading mee bezig is geweest.
Het is 1 vorm verder dan gebruikelijk wat wel erg relaxt is.
17 December 2007 - 12:09
Mim:
ik hoop dat je je vermaakt daarzo
om je op de hoogte te houden
ik moet 9 januari naar het ziekenhuis
en krijg dan gehele verdoving in mijn heup bot
auw maar daar zal uit blijken of ze me gaan opereren in rotterdam
dus ja met mij gaat het redelijk
groetrjes