Terug in Bangkok - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Coen Huissen - WaarBenJij.nu Terug in Bangkok - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Coen Huissen - WaarBenJij.nu

Terug in Bangkok

Door: Left Eye

Blijf op de hoogte en volg Coen

27 April 2007 | Thailand, Bangkok

Ik begeef me op dit moment in het centrum van Bangkok waar ik 1,5 uur geleden aankwam.
Ik werd buiten Bangkok nog afgezet door de bus...en daar hadden ze een taxi voor mij geregeld die me naar
Th Kao Sam (straat) bracht, waar veel bagpackers overnachten. Eerst maar even wat eten zij mijn maag.

Er zat een andere bagpacker tegenover mij, en ik vroeg waar je het beste kon overnachten...
uiteindelijk kwam het erop neer dat hij vanavond naar Koh Tao vertrekt. Dat klonk mij ook niet vervelend in de oren,
en zijn samen naar het duikcentrum gegaan waar ook hij zijn reis geboekt had. Daar kregen we te horen dat deze reis al
vol zat. Goed bale...maar het zou ook wel echt allemaal te makkelijk zijn geweest. We hebben uiteindelijk de nummers
uitgewisseld, zodat we op Koh Tao elkaar kunnen treffen.

We namen afschijt en ik ben toen naar het Guesthouse gegaan waar hij als laatste had overnacht.
Het is een kamer met een bed, douch en wc zijn gedeelt met 5 andere kamers...en alles is oud en verlept.
Mag dat ook wel voor het lachwekkende bedrag van 140 Bat de overnachting. Dat is gewoon net zoveel als een biertje in
een dancing in Pattaya. Dus we gaan er zeker niet over klagen.

Ik probeer contact te krijgen met het duikcentrum op Koh Tao waar ik eerder contact mee had om te vragen of hij nog iets
wist voor een goede reis naar Koh Tao, en of ik daar uberhaubt al terug zou kunnen.
In het eerste geval nam hij niet op, en hoop hem zo wel te spreken om wat te regelen.

Ik wil Bangkok ook wel zien, maar dat blijft leuker met gezeldschap...en als ik eerst naar Koh Tao ga, kan ik mischien
iemant strikken om mee te gaan. Er gaat ook een bus om 05:00 uur s' ochtens, dus hangt af van het telefoon gesprek of ik dat
doe...