student word gezocht door de FBI - Reisverslag uit Yantai, China van Coen Huissen - WaarBenJij.nu student word gezocht door de FBI - Reisverslag uit Yantai, China van Coen Huissen - WaarBenJij.nu

student word gezocht door de FBI

Door: left eye

Blijf op de hoogte en volg Coen

21 December 2007 | China, Yantai

12/12/2007 woensdag

Ik heb weer wat extra stappen geleerd voor mijn vuist vorm.
De eerste dag leerde ik er gelijk 14 stappen
De tweede dag 10 stappen, en vandaag 4. Dit omdat er nogal een lastig stuk in zat.
Maar zo gaat het al lekker opschieten.

De middag training was er goed.
Iedereen moest om de beurt alle zijn geleerde voor doen, als zijnde een grading.
Jeremy en ik gingen er goed, maar de andere studenten moesten hun vorm keer op keer opnieuw doen. Was wel grappig om te zien.

Ik ben ook maar eens om een riem (gele band) gaan vragen welke op het uniform hoort. Deze horen ze bij het uniform te geven, maar dat hadden ze
blijkbaar vergeten toen ik erom ging.

Er is nog een dickhead gevonden.
Hij denkt dat hij gezocht word door de FBI en de CIA, en dat frank (de nederlander) gezonden is om hem in de gaten te houden.
Hij is nu vertrokken omdat hij nogal bang was om gevonden te worden :D.

En ik heb nog een zwaard gekocht...hahaha :D...dit maal een recht zwaard. Deze doet zeker niet onder voor het zwaard wat ik eigenlijk wilde hebben,
en dat voor 12 euro :D.