op naar het nationaal park
Door: left eye
Blijf op de hoogte en volg Coen
03 Juli 2007 | Thailand, Bangkok
Mijn planning staat naar een nationaal park 3 uur met de bus (Noord-Oost) van bangkok.
Hier wil ik wat van de wildernis zien en hopelijk met een groot kapmes doorheen lopen ;) .
Ik wil 12 Juli weer terug naar bangkok om hier vandaan naar Vietnam te vliegen.
Maar eerst maar eens vies worden :D.
03 Juli 2007 - 10:43
Niki:
Vette shit man, zie het wellus op discovery, maar lijkt me erg strak om t zelf idd een keer te doen!! Veel plezier ouwe, en schiet flink wat mooie plaatjes aub!
Groetjes Niki -
04 Juli 2007 - 07:33
Ko En Jolanda:
haai lieverd
we zitten momenteel op terschelling en willen straks richting vlieland gaan. afegelopen maandag zijn we de waddenzee opgevaren echt geweldig zeg, dat open water, frisse zeewind en hollandse luchten. het was echt heerlijk de oversteek lukte prima ondanks de ruime wind kracht 5,6. ko had goed gerekend met het tij en de stroming dus dat ging vrij makkelijk. we kwamen rond 2 uur aan op Texel en zijn daar lekker een km of 30 gaan fietsen, prachtige omgeving heel gevarieerd van landbouw tot bos en duin gebieden een hele mooie route. gisteren dus de tocht naar terschelling gemaakt. wat een slecht weer was het zeg, vreselijk, veel wind en heel veel regen. ko heeft inmiddels een goed zeil regenpak dus die heeft de hele tocht aan het roer gestaan wat niet echt lekker was natuurlijk. ik had echt last van zeeziekte want ook nu stond er een ruime windkracht 5. maar al bij al prachtige oude zeilschepen gezien je waant je op sommige momenten in de 17e eeuw ofzo. klippers, schoeners enz. op een gegeven moment waren we omringd door 8 van deze beauty's en dat is genieten. even stukje versturen hoor ga zo verder -
04 Juli 2007 - 07:43
Ko En Jolanda:
zo even verde nu, wel even een perfect intenet gebeuren hier zeg, in het gebouw van de haven meester waar ook het sanitair zich bevind, een van de andere faciliteiten hier is dus internet, nog niet veel gezien binnen jachthavens maar wel belangrijk om mee te gaan in deze ontwikkeling van communicatie. even over jou zeg, geweldig dat je je divemaster hebt gehaald , gefeliciteerd joh dat heb je maar mooi in de knip, ik vind het ook erg leuk dat je naast het reizen ook zoiets erbij doet en het studeren in het engels neem je de rest van je leven ook mooi mee, super.ik ben benieuwd wat je uiteindelijk nog met je vers behaalde diploma zal gaan doen. ik moet nu helaas stoppen zoon want mijn tijd is op veel leifs en plezier xxmm