aantal pageviews - Reisverslag uit Beijing, China van Coen Huissen - WaarBenJij.nu aantal pageviews - Reisverslag uit Beijing, China van Coen Huissen - WaarBenJij.nu

aantal pageviews

Door: left eye

Blijf op de hoogte en volg Coen

10 Januari 2008 | China, Beijing

Aantal Pagina views

20/04/2007 0

01/08/2007 11.417 page views
gemiddelde van 102 per dag.

14/08/2007 13.262 page views
gemiddelde van 141 per dag.

26/08/2007 15.272 page views
gemiddelde van 168 per dag.

13/09/2007 18.537 page views
gemiddelde van 181 per dag.

30/09/2007 21.505 page views
gemiddelde van 174 per dag.

21/10/2007 24.578 page views
gemiddelde van 164 per dag.

29/11/2007 30.008 page views
gemiddelde van 139 per dag

25/12/2007 36.781 page views
gemiddelde van 260 per dag

10/01/2008 40.100 page views
gemiddelde van 207 per dag

Vandaag ben ik 265 dagen van huis, wat een totaal gemiddelde na 40.100 views van 151 per dag geeft.

leuk leuk leuk :D

• 03 Oktober 2007 - 20:53

Loesje:

heej broertje, klinkt allemaal aardig hardcore daarow. maar daar was je natuurlijk ook wel naar op zoek. ik begreep van mama dat je het toch wel naar je zin had. ik ben nu bij jozien. is erg gezellie. ze heeft je nog een mailtje gestuurd over de recente ontwikkelingen hierow. kijk maar ff als je dit leest.
    veel succes,
    mis je,loesje

• 05 Oktober 2007 - 18:17

Jolanda:

Nou Coen de zeilboot is officieel verkocht hoor, na een onderwater check was de koop een feit. De kopers zijn bezig met een ligplek bij Haarlem, als deze boot weg is kan Ladonja op die plek aan het eind van de steiger. De nieuwe buiskap is besteld in een mooie kleur blauw, kwil hem met wit laten doorstikken, lijkt me wel sportief. Wordt nooit gedaan volgens de zeilmaker, laat je verrassen dan.
    Twas een prachtige indian summer dag, vanmorgen vroeg al koffie geleuterd in de tuin en genoten van de zonnestralen op de kleurenpracht van de planten.
    Tai chi oefeningen gedaan met mijn blote voeten door het bedauwde gras en de zon op mijn gezicht, verrukkelijk.
    Mijn haar geknipt en wat gehuishoud, een beetje dan voor het zicht zeg maar.
    's Middags zou ik mijn jas afmaken
    (geweldig stofje in rood/oranje/roze tinten)maar de zon scheen zo aantrekkelijk dat ik lekker ongegeneerd daarvan heb genoten.
    Morgen gaan we Loes verhuizen, over 2 wkn gaat ze voor 3mnd stage lopen in Boxtel, daarna 3mnd in Vlissingen,vervolgens kan ze haar afstudeer opdracht afmaken en hoopt ze zich in juni verloskundige te kunnen noemen, maar ze heeft dus eerst nog een pittige tijd te gaan.
    Een heel gezellig weekend toegewenst Coen
    xxmm

• 06 Oktober 2007 - 16:40

hoi coen,
    rondje Maastricht is prima verlopen; stralend weer , jammer dat we niet konden zeilen of anders genieten, maar verhuizen in de regen is al helemaal niets.
    We proberen morgenochtend te bellen;
    Morgen middag dienst moet ik werken.

• 07 Oktober 2007 - 14:59

hoi coen,
    tropische cycloon heeft op Taiwan (eiland voor chinese kust dat zelf zegt zelfstandig te zijn, en wat china een chinese provincie noemt) 7 doden veroorzaakt.
    In China zelf waren 1 miljoen mensen ge-evacueerd uit voorzorg.
    Nu was sytuatie al afgezwakt tot een tropische storm

• 09 Oktober 2007 - 22:01

hoi coen,
    zit in de 1e van 4 nachtdiensten; redelijk rustig, dus gaat wel lukken (en anders zou het ook maar moeten).
    Gisteravond ben ik naar de sportschool gefietst; heen nog daglicht en terug redelijk donker, maar het was heerlijk rustig weer. Morgenochtend doen opa en oma slabbekoorn nog eens een poging om een compressor bij de Aldi te kopen; wordt dan poging 3. Kunnen we de diverse banden eens wat regelmatiger op de goede spanning zetten.
    Boek van David Brown waar we gezamenlijk in bezig zijn: ik ben over de helft, en is wel aardig; niet helemaal geloofwaardig, maar dat zal mijn probleem wel zijn.

• 10 Oktober 2007 - 23:02

hoi coen,
    truck met de compressor is gelukt; voor de fietsen nog aparte verloopstukjes gehaald bij de kromme spaak; nu kan er naar harte lust gepompt worden;
    net marathon met de tennis gehad: van 20.30 tot 22.15 op de buiten baan gestaan en vervolgens nog een uur in de hal ; lekker dat ik nu ff kan zitten in een restant rustige nachtdienst.
    Zaterdag staat de afsluitende buiten tennis op : het stamppot toernooi.
    Van 16.00 tot 20.00 tennis. Tussendoor misschien een biertje en op eind een biertje en dicht metselen met stamppot.

• 11 Oktober 2007 - 17:29

Hallo Coen,
    Ha lekker weekend, was ik na 3 heftig en lawaaierige dagen op het werk wel aan toe. Het middenstuk van het therapiegebouw wordt verbouwd en dat gaat gepaard met eerst een berg kabaal en stof omdat er vanalles gesloopt wordt, wat overigens netjes gebeurd hoor maar wat een herrie. Daarnaast zijn de lokalen lastig te bereiken en dat is voor mij met de aan en afvoer van de bloemen bijna niet te doen. Even kijken hoe ik het volgende week ga doe, anders organiseren in ieder geval. Hoe verloopt je voorbereiding op je examen, ben je er een beetje klaar voor? Snurkt je nieuwe roommate niet te veel?
    Vanmiddag inkopen gedaan met een paar mensen voor het winkeltje, erg gezellig en kinkie spulletjes gekocht. De etalage gaan we volgende week veranderen,in een hippe herfst compositie, met houtsnippers en kunst enzo.
    Hoe vind je het Juvenalis mysterie? Goed zeg dat je dat in het engels leest, leer je veel van. Toen wij reisden, las ik ook bewust engelse boeken om die reden, elke dag een paar bladzijden hardop lezen is ook goed voor je engelse uitspraak.
    Ga je morgen weer de mountain run lopen?
    Met je zussen samen ga ik morgen naar de spotschool en de sauna, leuk leuk. Jozien heeft nog zin in een buitenrit, even kijken,twas wel super ondanks de spierpijn achteraf.
    He lieverd succes verder en we bellen.
    xxmm

• 11 Oktober 2007 - 23:17

Dennis:

Vriend hoe is het met je had je laatst gemaild vanuit het werk echter schijnt die niet te zijn aangekomen..g.v.d. en opslaan doe ik nooit....

Hier is het druk deze week weer begonnen met stage allemaal laat laat en nog eens laat.. haha ben net thuis morgen ff dagje vrij en dan weer laat..weekend

Wat betreft de invoering van de zwaarden meot ik je enorm teleurstellen..WWM mag niets meenemen..echter heb ik nog een vraag uitgezet mbt sportdoeleinden probeer het daar op te gooien. Ik verwacht elk moment daar een reactie op we shall see

Hoe is het met trainen daaro?? Nog nieuwe gekke dingen geleerd?

Krijg de laatste tijd wel weinig email van je..ff momentje voor jezelf of is er enorme mooie meid bij je komen te trainen?? haha nou rukker in drink me biertje op spring onder de douche en ga eens lekker ronken!!

Groeten vanuit het mooie Fryslan :D

• 12 Oktober 2007 - 08:29

Ernst-Jan :

Het is stil aan het front...;-)
    We bellen van het weekend nog maat!

groeten E-J

• 12 Oktober 2007 - 14:49

Loesje:

heej broertje,
    waar blijven je verhalen?? ik ben wel weer benieuwd naar je.
    hopelijk gaat alles goed.
    wij hebben een lekker tutdagje met de meiden. niet vergeten he, we zijn over iets meer dan een week al jarig.
    kusjes en veel knuffels,
    je grote zus
    ps.ik begin je nu toch we echt te missen hoor. je mag wel weer naar huis komen

• 13 Oktober 2007 - 14:57

Jolanda:

kHeb steeds als insteek gehad dat geen bericht goed bericht is maar er begint iets aan me te knagen Coen.Gaat alles wel goed met je?
    Vandaag hebben we meerdere keren geprobeerd je telefonisch te bereiken, wat niet is gelukt. Laat even wat van je horen wil je. We missen je verhalen op je site, denk niet dat je niks interessant meer te melden hebt.Vooral ook je minder leuke ervaringen, vertwijfeling of negatieve gevoelens kun je met ons delen hoor dat mag je nooit vergeten.
    We zijn er voor je
    lifs mm