Acupunctaire - Reisverslag uit Yantai, China van Coen Huissen - WaarBenJij.nu Acupunctaire - Reisverslag uit Yantai, China van Coen Huissen - WaarBenJij.nu

Acupunctaire

Door: left eye

Blijf op de hoogte en volg Coen

14 Oktober 2007 | China, Yantai

04/10/2007 donderdag

take downs 1e les.
2e les naar acupuntaire. saai en doelloos. enkel over schrijven.
middag power training....te ver gegaan, bijna blackout.

De eerse les was het oefenen van take downs, dit was aardig...alleen ik was de hele tijd degene die naar de grond gewerkt werd. Dus ik heb dat nu wel goed
onder de knie, heb nu alleen nog weinig ervaring met zelf iemand onder uit halen :D.
De 2e les ben ik naar acupuntaire gegaan. Dit klinkt interesanter dan het is moet ik zeggen. Wat het presies inhield was het overschrijven van de chinese naam,
de ligging van het punt, de diepte van het punt en wat het punt verhelpt.
Ik had na 1 uur een tal van punten, maar geen idee wat nu verder. Gezien dat elke les zo gaat is het zinvoller om een boek te kopen, en deze te gaan besturen.
Ik had gehoopt dat de Master presies zou tonen hoe en wat, maar op deze manier weet ik nog maar waar ik "ongeveer" moet prikken.
Maar dan weet ik dat ook weer.

In de middag training hadden we weer power training waar ik weer "iets" te ver ging. Ik stond aan het einde te wankelen op mijn benen, en ik had het gevoel
om ieder moment door mijn benen te zakken :D. Ken je grenzen noemen ze dat ;)

• 15 Oktober 2007 - 23:18

Dennis:

Coen en grenzen..waar kan ik dat vinden?