update phoebe - Reisverslag uit Phnom-Penh, Cambodja van Coen Huissen - WaarBenJij.nu update phoebe - Reisverslag uit Phnom-Penh, Cambodja van Coen Huissen - WaarBenJij.nu

update phoebe

Door: left eye

Blijf op de hoogte en volg Coen

31 Juli 2007 | Cambodja, Phnom-Penh

Wat betreft phoebe...
Ze heeft haar vlucht naar Afrika gecanceled en is naar Nieuw Zeeland terug gevlogen.
Het was niet enkel haar voet waarvoor ze naar het ziekenhuis moest maar ze hebben eierstof kanker bij haar ontdekt, en ze word daaraan in nieuw zeeland behandeld (vermoedelijk alles weghalen). Ze zal waarschijnlijk nu al in het ziekenhuis zijn.

• 31 Juli 2007 - 07:38

Wendy:

Jeetje, das nog al wat!

• 31 Juli 2007 - 22:28

Ko:

hoi coen,
    ben bezig in de 2e nachtdienst en is lekker rustig; morgennacht heb ik vrij kunnen krijgen: mooi, omdat donderdag om 13.00 afspraak staat bij v Swaay om de Feronia uit het water te halen om de schroefas afdichting te vervangen; dan doen we ook direct de antifouling behandeling. Misschien dat de boot nog wat vroeger uit het water kan, omdat ik dan toch al wakker ben. Jozien wilde ook helpen met de klus. Donderdag en vrijdag nacht heb ik nog geen vrij, maar misschien komt daar ook nog wat ruimte, en anders komt het ook weer wel goed. In principe kan boot dan maandag ochtend water weer in , want dan heb ik middagdienst. Nog voor antifouling rond gebeld: vorig jaar had je op Tholen voor 5 liter 50 euro betaald; nu kom ik op goedkoopste op Yerseke bij scheepshandelaar op 5 liter voor 120 euro. Soms zit het mee en .........
    Verzekering betaald misschien wel 70 % van de nieuwe rolfok : dus dat is weer wel een wonder.

Wendy zit in de organisatie voor de reunie van jullie basisschool klas, dus Wendy zal al wel begrepen hebben, dat je er niet zult zijn.

Ricardo: wat voor garantie bewijs heb je nog nodig ?

Coen: veel plezier met het vervolg van je reizen en hou je haaks; we missen je.
    groet