nieuwe situatie met phoebe
Door: left eye
Blijf op de hoogte en volg Coen
25 Juli 2007 | Vietnam, Hanoi
ik heb er over nagedacht om het niet te vermelden, maar uiteindelijk vermeld ik ook alle leuke dingen...
ik zit niet op medelijden te wachten, maar ik bedank iedereen die "wat klote voor je" zegt.
komt ie....
na het duiken + pokeren, zat ik wat te praten met die gasten en ik vroeg aan bijde of ze een vriendin hadden.
waarvan 1 van hen zei, ja...maar dat weet je toch.
sorry, ik heb geen idee....maar vertel.
nou phoebe...al een hele tijd !
....dus....uhhmmm, dan heb ik best vervelend nieuw voor je, ik ook !
je begrijpt de verwaring wel, dus die ga ik niet uitleggen. Na wat doorvragen komt het op het volgende neer.
Phoebe verlaat Australie(4 maanden geleden) met een halve relatie, zij ziet het eigenlijk niet meer zitten,
maar breekt niet op met hem. Hij vermeld haar op te komen zoeken (2 weken geleden) maar zit ze eigenlijk niet
op te wachten. Op het moment dat mijn weg met Phoebe slit, zodat ze met haar vrienden (hij onderandere) kan
reizen, en ik mijn divemaster afmaak. Het verhaal dat ze vanuit Chiang mai alleen verder reist naar het zuiden
van Thailand is hierbij ook maar half waar, want dit doet ze in het gezeldschap van hem. Hierbij vermeld ze wel
dat alles in tegen zin is, en dat ze alleen aan mij denk...maar dat ze hem niet kan kwetsen ofzo...
voor zover het waar is allemaal natuurlijk.
Maar het samen reizen met hem maakt waarschijnlijk ook het moeilijke contact maken verklaarbaar.
Op het moment dat wij erachter komen hoe het zit, is zij in Saigon...en wij in Nha Trang.
Hij vertrekt de volgende dag (al gepland) naar Saigon, maar we hebben bijde al een telefoon gesprek eraan gewijd.
Ik ben dus vandaag aangekomen.
Ik heb haar opgezocht bij haar hotel, en daar mijn ketting en divemaster boeken terug gevraagd. En heb ik haar
ring terug gegeven. Ben ik van dat gezuur tenminste af. Ze wou haar tijd in het ziekenhuis en met haar vrienden
spenderen, om vervolgens savonds naar singapore te vliegen als tussen haven voor Afrika.
dat was het dan wel weer eigenlijk...ik ben (leuke momenten om alleen te zijn...not) op bed gaan liggen,
waar ik mijn traanbuisjes weer eens heb laten werken.
Op het moment dat ik me sterk genoeg voelde heb ik een scooter gehuurd, en een stuk van de stad gezien.
klote drukte, en de mensen zijn weer onvriendelijk. In 2 camera shops gekeken, maar was niks wat ik wou.
kom ik terug, gaat die pik van mijn hotel zitten zeiken dat ik de scooter niet meer mag gebruiken. Ik was dus
blijkbaar vergeten de scooter op slot te zetten...en nu wou hij wel geld zien. Ik was al aardig over de kloten,
maar dit ging dan toch niet door. Ik heb de beste man een fooi gegeven, ben heb nog maar eens het bed opgezocht.
Dit verveeld behoorlijk snel, en ik dacht wel zin te hebben in een bioscoop. Gezien de afstand heb ik me laten
fietsen, welke ik nog niet uitgeprobeerd had.
Ik zoek een bios die ENGELS gesproken is....ja dat was geen probleem.
uitgestapt en betaald was het dus toch een probleem. Alleen in het Vietnamees !
Nu was het echt klaar voor vandaag. Terug gegaan, en ik verwacht de kamer niet meer te verlaten.
Hopelijk komt Rob (van australie) morgen avond aan, zodat ik bij hun kan uithuilen.
Ik weet dat er meer vrouwen zijn dan kerk torens, ...welke niet al te moeilijk is in asie.
hopelijk morgen weer een wat positiever verhaal.
ohhw ik weet iets positiefs...ik kreeg vandaag bij mail de melding dat ik DIVEMASTER ben.
25 Juli 2007 - 09:21
Jan:
Hey Coen,
Inderdaad "heel erg klote" voor je man.....
Is goed dat je ook dit hier schrijft. Een dag om maar heel snel te vergeten, met al die negatieve dingen die je hebt meegemaakt op 1 dag.
Maar............ nog gefeliciteerd met je DIVEMASTER.
Kop op!
Jan S -
25 Juli 2007 - 09:33
Dennis:
Welkom in de wondere wereld van vrouwen wat een domper mar ondanks alles zoals Jan ook schreef dit zijn ook dingen die je kwijt moet maat en daar doe je goed aan!
Gefeliciflapstaart kerel nu ken ge mij de boel gaan leren haha heb je in ieder geval wat te doen als je ooit nog eens terug komt in dit regenlandje haha
Doe rustig aan en misschien was dit wel een boodschap om ongegeneerd 3 maanden aan jezelf te gaan spenderen om je hoofd lekker leeg te krijgen en je lichaam in balans!!!!
Greeetsszz mister Dominator!! -
25 Juli 2007 - 13:08
Robin:
ja weet hoe ik ben en ik weet niet hoe de relatie tussen jullie was maar zet je er maar snel over heen en zoek of zoals dat ik het doe ( pak ) gelijk een ander om alles te vergeten ik zou me er niet te druk om maken als ik jou was en gewoon verder gaan waar je mee bezig was en dat is veel van de wereld zien. zoals je zelf al zei er zijn meer vrouwen dan kerktorens wat ik trouwens van afghanistan niet kon zeggen maar dat doet er niet toe en gefeliciteerd met je dive master ik sta namelijk nog steeds op 6 duiken haha en in nederland is het kut weer iedereen loopt hier in zijn zomer jas maar ik loop lekker in mijn winterjas ik kan er echt nog niet tegen, tegen die kou. Dat zal jij ook wel hebben als je nog een keer besluit terug te komen nou het ga je goed en hou je strek Gr Robin -
26 Juli 2007 - 10:03
Wendy:
Wat een mannenverhalen :P
Coentje, laat je toch niet elke keer verleiden door z'on lief smoeltje :P Ik zal maar niet zeggen, bij het genieten van het vrije leven krijg je ook te maken met de nadelen van zo'n vrij leven...
Super gefeliciteerd met je divemaster!
En dat van drie maanden aan jezelf spenderen, nou, daar ben ik het wel mee eens!
Dikke kus en een knuffel !!
Wen -
26 Juli 2007 - 17:30
Niki:
ik denk dat ff een tijd in dat klooster je nu wel goed zal doen coen, nu heb je (denk ik) in ieder geval niet meer iets waar je je verplicht aan voelt.. en een paar maanden in een klooster vertoefen en flink trainen en een beetje in balans raken zal je denk ik aardig goed doen. Wellicht na dit avontuur ff een tussestop in Nederland om ff flink los te gaan in een of andere toko met je vrienden kan ook een goede oplossing zijn;)
Ohja, om je misschien wat "haha" gevoel te geven, hier is het vrijwel constant kutweer, en overstromingen zijn nabij.. haha, naja in engeland dan..
Kspreek je ouwe!! succes nog daar bij die vietnameze
groetjes, niki -
28 Juli 2007 - 07:46
Stefan & Joscica:
Heeejj Coen.
Ik kan je nu zeggen dat je ALLE ingredienten hebt om een boek te schrijven. Ongelofelijk allemaal. het komt goed met jou Meneer Positief. En van harte met je DiveMaster.
Groete Joscica & Stefan