en weer terug in Beijing
Door: left eye
Blijf op de hoogte en volg Coen
10 Januari 2008 | China, Beijing
Maar na 9 maanden reizen mogen jullie er wel vanuit gaan dat ik me hier wel red.
de nacht door gekotst, weinig geslapen, maar niet dodelijk ziek genoeg om voor in bed te blijven. dus op het gemakje verder gegaan. en ik ging me langzaam weer beter voelen en 1 dag.
maar dat verhaal komt er ook natuurlijk uitgebreid op.
Ik moet echt tijd vrij maken om mijn verhalen uit te typen, omdat ze de laatste dagen een stuk langer zijn geworden omdat ik nu weer zoveel mee maak. zeker Shaolin word een super verhaal !
ik probeer over 2 uur, nog 2 verhalen uit te typen, zodat jullie iets te lezen hebben in het weekend.
de planning voor de komende 4 dagen is:
niks concreets.
lekker elke dag aankijken wat we willen, mischien nog een keer naar de great wall.
ik heb overgens eindlijk mijn ticket opnieuw geboekt, en hopelijk gaat deze wel door. morgen krijg ik hem binnen, en dat zal ik dan ook morgen proberen te bevestigen. maar zover is het een rechtstreekse vlucht naar amsterdam, en kom ik aan om 17:40 uur.
het grappig is nog dat de vlucht goedkoper is dan ik eerst zou betalen.
nu kom ik op 4000 Yuan uit. onder de 400 euro. Enkel heb ik wel het probleem met de bagage. dus ik mag maar 20 kg mee nemen. met andere woorden, 20 kg aan zwaarden gaan mee op het vliegtuig :D.
en nog een kleine hint.
Ik ga niet eerder naar huis, voordat ik de 40.000 page views bereikt heb.
maar dat komt wel goed heb ik al gezien.
10 Januari 2008 - 10:24
Märylein:
De site stond nog open.Madelon had hem net gelezen dus ik nu ook nog even.
Gelukkig al fitter aan 't worden en zicht op een terugreis.
17.40 op Schiphol...............leuk, weet je de datum ook al of nog geheim????
Die 20 kilo bagage ja, weten we alles van..... dat is gewoon veel te weinig he als je uit zulke landen komt waar alles zo veel goedkoper is. Maar hou er toch maar rekening mee want bij betalen is afschuwelijk duur en als er niemand bij je is op de airport kun je het moeilijk mee terug geven... dus.
Geniet nog Coen en schrijf maar even door aan één van je levensverhalen. Misschien al een beetje tot gauw, groetjes van mij Märylein -
10 Januari 2008 - 10:50
39.399 -
10 Januari 2008 - 10:51
39.400 -
10 Januari 2008 - 10:51
39.401
Het zal me lukken hoe dan ook:D -
10 Januari 2008 - 13:20
Wendy:
Dat betekent dat je dus zeeeeeeeer snel naar huis komt :P
Doe het alstublieft rustig aan eikel en laat je niet nog zieker worden :P
Kus! -
10 Januari 2008 - 15:31
Left Eye:
39.919
bijna.... -
10 Januari 2008 - 17:58
Mim:
gezellig dat je weer bijna thuis komt heb je gemisd en vooral de gezellige goede raad van je
ohh kan je eindelijk mijn huisje zien
nou nog even groetjes