staf grading
Door: left eye
Blijf op de hoogte en volg Coen
22 November 2007 | China, Yantai
Na wat warm te hebben gelopen en gerekt te hebben ben ik weer aan het oefenen van mijn staf vorm gegaan.
Na 2 keer de hele vorm gedaan te hebben was ik zo goed al buiten ademen. Ik besloot tot 10 uur (begin grading) zo min mogenlijk meer te doen om mijn
krachten te sparen.
Ik voelde me nog steeds geen 100 %, maar gelukkig bleef de hoofdpijn en de misselijkheid weg.
Sochtends had ik nog mijn top van mijn uniform voor reparatie aan een vrouw op de academie gegeven.
Ik sluit mijn uniform op 2 manieren, eerst door een touwtje te strikken van links naar recht en vervolgens met 3 kopen aan de zijkant.
Nu was het touwtje losgescheurd aan 1 zijkant, en ik had het zo afgegeven met het touwtje nogsteeds gestrikt om het niet kwijt te raken.
Krijg ik het net voor de grading terug, en op het moment dat ik het wil aanpassen zie ik dat ze het verkeerde uiteinde van het touwtje vastgenaaid heeft :D.
Nu was 1 touwtje van links naar rechts verbonden, en het andere touwtje had ik los in mijn hand...hahaha:D.
Dat schiet natuurlijk niet op, dus of ze het nog even snel in 1 minuut wilde veranderen voordat de grading zou beginnen.
Het was gelukkig de kleinste ingreep, en nu 1 minuut was het inderdaat al weer verholpen. Maar nu stond ik al bij de grading toen ik erachter kwam dat ze
alsnog verkeerd vastgemaakt had, en bij het aantrekken dat mijn uniform totaal krom getrokken word. Dus dan maar zonder het touwtje, en hopelijk blijft
het goed zitten met enkel de knoopjes :D.
Ik was al redelijk vroeg aan de beurt tijdens de grading.
Alles ging netjes, ik was nogsteeds aardig moe, maar dat zou hopelijk niet al te veel invloed hebben.
Eenmaal bezig voelde het allemaal niet echt lekker, en de uitvoering was gewoon geen 10. Ik moest totaal plaatje natuurlijk ook nog even verkloten door mijn
knie te slaan tijdens een flower (het ronddraaien van de staf). Ik heb mijn vorm ondanks gewoon afgemaakt, en ik verliet met een half gevoel het toneel.
Gelukkig waren de meeste studenten welke de zelfde vorm uitvoeren niet veel beter wat nog een beetje een goed gevoel gaf.
Zo was er een student die zijn staf op de plekke door midden sloeg omdat hij in plaats van een normale dikte een extra dunne staf koos.
Dit omdat het een cooler geluid geeft tijdens de flowers wat absoluut waar is, maar net ziet er dom uit, zeker als je hem nog eens 2 keer doormidden slaat :D.
Mohammed was ook weer goed bezig. Ze vertrellen hem 10 seconden voor zijn grading dat hij aan de beurt is, dus hij pakt zonder na te denken zijn staf en
begint zijn grading. Komt hij tijdens de grading erachter dat hij in plaats van zijn eigen staf gepakt te hebben de mijne in zijn handen heeft.
Nu maakt dat allemaal niet zo heel veel uit, ookal is mijn staf een vuist kleiner dan de zijne hahaha:D.
Na de grading zijn we wat vette foto's gaan maken. Het was weer eens goed weer, dus daar hebben we gelijk gebruik van gemaakt.
24 November 2007 - 16:44
Sien:
Ik ben blij dat je het nog steeds naar je zin hebt. Ik mis je wel heel erg. xxx -
24 November 2007 - 18:01
Mim:
he vervelend dat je ziek was ( ben)
ik ben weer helemaal bij
was weer wel erg veel om te lezen
ik heb het nogal druk dus ja ik moest weer van maand geleden bij lezen
maar goed zo blijf ik van de straat
nou heel veel plezier nog
groetjes xx
25 November 2007 - 14:49
Dennis:
Hee vriend, als je online komt doe dat dan op normale tijden ipv 7uur in de morgen haha als ik net met me bakkes in me hol lig. Voor de rest lekker vissen hier tussen de regen door..altijd goed..deze week bezoek aan het ziekenhuis voor me schouder eens kijken wat de doc zegt.
Je hebt me wel weer een partij foto's erop gezet..helaas is de eerste reeks wat minder van kwaliteit.. die foto's dat je met je stickie omhoog springt vind ikke mooi. Ook de foto's van de stok met een stok in zijn hand op de stokjes spreken mij erg aan!!!
binnenkort weer wat botbrekenende video's erop gooien !!
Groete Dizzing D -
25 November 2007 - 17:48
Jolanda:
Je stafvorm ziet er voor een leek als ik geweldig uit Coen, mooi die vloeiende bewegingen achter elkaar,die sprongen, komt op mij erg overtuigend over. Foto's heerlijk om uitgebreid van te genieten en als je niet weet wat je wil gaan doen kun je altijd nog kleding ontwerpen, ziet er goed uit. Kbegrijp dat je je trainingsprogramma wat minder zwaar maakt, beter idee om naar je lijf te luisteren en binnen je grenzen te blijven. Nergens voor nodig om je steeds maar weer uit te putten, schiet je nm. niks mee op. Net de site van flevonice bezocht, een 5 km lange buiten schaatsbaan in de Flevopolder. Ziet er super uit, besloten om daar 8 dec. te gaan schaatsen tis 2 uur rijden vanaf ons, kan niet wachten...lijkt me heerlijk.
succes van de week
xxmm -
27 November 2007 - 18:54
Ko:
hoi coen,
in de middagdienst bezig en ik had nog ff tijd; vanochtend over hansweert gefietst in windstil lekker weertje; morgenochtend plan voor rondje sportschool ; en toch moet ik alert blijven op mijn buikje ;elk pondje gaat door het mondje; we leven in een verleidelijke wereld; deze week wel gestopt met nagel bijten, dus dat scheelt weer aan inname. groet