zaterdag avond 22:15 uur bedtijd - Reisverslag uit Yantai, China van Coen Huissen - WaarBenJij.nu zaterdag avond 22:15 uur bedtijd - Reisverslag uit Yantai, China van Coen Huissen - WaarBenJij.nu

zaterdag avond 22:15 uur bedtijd

Door: left eye

Blijf op de hoogte en volg Coen

30 September 2007 | China, Yantai

22/09/2007 zaterdag

We zijn voor de verandering weer naar Yantai gereden, maar dit maal stond de kleermaker op de "To do" lijst.
Deze viel vies tegen in de keuze die hij had. Op de academie lopen er een stuk of wat studenten is mooie broeken die ze hebben laten maken, maar dan waren
wij toch zeker bij de verkeerde kleermaker aangekomen.

Bij een aangeraden restaurant een goed stuk vlees besteld want lekker vlees staat niet dagelijks op het menu in de academie :D. Een koud biertje overgens ook niet.

Terug op de academie werden we verzocht om om 22:15 uur te gaan slapen ? Ik keek de Master even vreemd aan en ik controleerde of ik de tijd wel goed in me opgenomen had,
Ja...toch echt 22:15 uur. Is dat niet een beetje te vroeg, naar mijn weten staat in het schoolregelement 24:00 uur.
Geen commentaar, ....slapen !
....Okay....doe maar weer rustig....zeker een eenzame weekend dienst ?

We hebben ons een minuut of 10 rustig gehouden om vervolgens 2 films te kijken.