48 duiken - Reisverslag uit Koh Tao, Thailand van Coen Huissen - WaarBenJij.nu 48 duiken - Reisverslag uit Koh Tao, Thailand van Coen Huissen - WaarBenJij.nu

48 duiken

Door: Left Eye

Blijf op de hoogte en volg Coen

17 Juni 2007 | Thailand, Koh Tao

14/06/2007
4 fun dives gemaakt waarbij we een enorme schilpad tegen kwam (1,5 meter), wat is dat een mooi zicht zeg. helaas geen foto;s van kunnen maken.
Ik zit nu op 48 duiken, dus ik heb er nog 12 te gaan voor mijn minimun eis voor Divemaster.

• 17 Juni 2007 - 13:06

Dennis:

Hee trainee gaat dus gestaag met je duiken mooi man leuk om weer wat te lezen over je..wel erg jammer dat je geen foto hebt van die turtle!!

Ik zal zo de foto's eens gaan bekijken van je ..

Wel gaaf trouwens die stress test..zou niets voor mij zijn in ht water in ieder geval! En met je oor..oppassen geblazen je weet maar nooit! Trouwens wat is nu dat vage spel van je op de vloer ben benieuwd!!

Groeten dennuszz

• 18 Juni 2007 - 16:32

Loes&jozien:

heej Coen en Trusje, trudie, Julie, judie of hoe die schone dame van je ook mag heten.
    Hete gij nog geneukt??
    Je giebelende zusjes vinden ut allemaal erg sappige info. die we zo te horen krijgen.
    Mare wanneer volgen de foto's we willen nou wel eens zien voor welke dame je je peimelmans achterna gaat rennen naar afrika
    anyway, ut klinkt allemaal weer erg relaxt wat je daar aan het doen bent. super dat je al bijna je duiken hebt gehaald.
    enuuh wanneer krijgen we eens te horen wat er nu echt gebeurd is op de bewuste avond waarna je in niemands land wakker werd???
    Lief broertje,
    heel veel kusjes en veel liefs van je zusjes.
    ps. sorry dat we dit zo in de openheid brengen, maar dan moet je ook maar reageren op je mail.

• 19 Juni 2007 - 20:14

Jolanda:

uh ja ik weet het,ik heb ze opgevoed, altijd eerlijk voor je mening uitkomen enzo, er niet omheen draaien, vind ik o.a. belangrijk Maar meiden mag het iets genuanceerder ja! xxmm

• 20 Juni 2007 - 17:07

Dennuzz:

Eindelijk eens iemand die het vraagt ik durfde al niet:D Dus Coen we willen graag weten met wie etc...haha:D:P

En over dat bewuste avondje ben ik nog steeds erg nieuwsgierig naar dus opbiechten die boel. Trouwens hier in Ned. laatste tijd veel programma's met gasten die zijn opgepakt met coke daar ook waar je eerstr zat!!! so be aware en smokkel alleen zoals ik het je geleerd heb:D

Groeten dennis

• 21 Juni 2007 - 05:14

Left Eye:

die bewuste avond...:D ...uhhwww

mij is verteld dat ik een rondje wilde gaan zwemmen, ik heb foto's tot 1:30...en iedereen was lichtelijk ongerust :D. voor de rest is er weinig bekent...dus ik kan er ook niet meer van maken.

• 21 Juni 2007 - 05:18

Left Eye:

dat bewuste spel was inderdaat schaken...had toch wel verwacht dat jij dat zou weten dennis. Jammer hoor.
    en met die coke, ja...xtc is ook een stuk makkelijker om te doen ;)