dagje niks + op naar saigon - Reisverslag uit Hanoi, Vietnam van Coen Huissen - WaarBenJij.nu dagje niks + op naar saigon - Reisverslag uit Hanoi, Vietnam van Coen Huissen - WaarBenJij.nu

dagje niks + op naar saigon

Door: left eye

Blijf op de hoogte en volg Coen

25 Juli 2007 | Vietnam, Hanoi

24/07/2007

een dagje chillen en niks doen.
Ik heb een bike gehuurd, en ben Nha Trang rond gaan rijden (zonder mijn camera :().
Nha Trang is eigenlijk maar een dode stad, weinig te doen of te beleven.
Ik heb een tempel bezocht wel niet onaardig was, en een groot monument welke best indrukwekkend was.
Tijdens mijn tour, stond opeens Rob (van Halong city) midden op straat. stom toeval weer.
We hebben een biertje gedronken, en hij vertelde dat hij net aangekomen was. Ik heb wat gerelaxt
en tv gekeken omdat we nogal moe waren. Savonds ben ik met de bus naar Saigon vertrokken.
weer 12 uur in de bus :D...gaat al aardig wennen eigenlijk.

• 25 Juli 2007 - 06:52

Ko:

hoi coen,
    1e werkweek weer al halfweg; vandaag tot 18.00 werken en zondag vroeg waarschijnlijk ook nog.Redelijk druk dus;
    Maandag avond voor eerst sinds 5 weken weer rustig gestart in sportschool, dus de spieren worden ook weer wat opgesterkt. Donderdag en vrijdagavond ingeschreven voor tennistoernooi, maar dat zal nog wel onzeker zijn ivm de regenval (af en toe is het hier wel eens een halve dag droog)
    Gisteren nog ff bij opa Paauwe langs geweest: gaat wel goed, maar vrijdag is het 1 jaar geleden dat oma overleden is, dus is ook weer moeilijk. Vandaag en morgen krijgt opa kastje om hartfunctie te bekijken; is gehele jaar te vlug moe, als hij uit zijn stoel komt. Zondagmiddag pik ik opa om 14.15 op en dan blijft hij bij ons eten.
    groet