assisteren Rescue course
Door: Left Eye
Blijf op de hoogte en volg Coen
17 Juni 2007 | Thailand, Koh Tao
vandaag stond een rescue course op het programma. De leukste cursus om te assisteren. Maar dat hangt eigenlijk af van wat je moet doen. In mijn geval kreeg ik de opdracht om "dood" in het water te liggen...waarna de studenten een rescue plan moeten opstellen en mij moeten gaan zoeken. Na 25 min op de bodem te hebben gelegen, begon ik me toch wel af te vragen of ze me ooit nog zouden vinden :D ...maar 3 min later zag ik toch 2 duikers in een zoek patroon mijn kant op komen. Ik had tevens de opdracht wanneer ze mij hadden gevonden om mijn adem automaat uit te spugen, en te kijken wat ze zouden doen. In dit geval was dat weinig, en begon ik me toch wel af te vragen of ik de oppervlakte zou halen zonder adem :D. gelukkig was er een instructeur die alles in de gaten hield, en nadat hij het teken gaf aan de student dat het raadzaam was om de adem automaat terug in mijn mond te doen werd ik verlost van het snakken naar adem.
Maar al bij al was het erg leuk om bij deze cursus te assisteren.