grading filmpjes geplaatst
Door: Left eye
Blijf op de hoogte en volg Coen
17 Oktober 2007 | China, Yantai
Ik heb 2 filmpjes van de grading op de site geplaatst.
Ik moet nog steeds het eerste fimpje bewerken, maar dit is een begin.
17 Oktober 2007 - 11:40
Goedzo!! haha:D -
17 Oktober 2007 - 11:45
Dennis:
Eerste filmpje...saai stijve hark..2de filmpje beter klinkt ook goed je vooral op de hoogtepunten je kie-up eruitknallen erg belangrijk..!!
Kwil meer filmpjes..kan je niet eem maken met je maat dat je gevecht aangaat op die palen?? dat lijkt me wel vet!!:D:D
Groeten:D -
17 Oktober 2007 - 16:33
Niki:
Coen, lang gelede dat k gereageerd heb, maar heb t hier ontzettend druk, vooral met school en werk, en daarnaast natuurlijk ook nog met de sociale contacten onderhouden en vooral ook me vriendin!
Hou wel elke keer de nieuwe berichte bij, want anders moet ik strax ineens in één keer wel heeel veel lezen.. Erg vette filmpjes van je grading oh, zoals dennis ook al zegt, eerste btje saai, maar 2e is erg strak, hoe komt t trouwns dat er nie bij elke geluid bij zit? Met andere camera gefilmd ofzo?
Oh, ksprak trouwns vorige week vrijdag avond Jordy uit Goes-West, misschien ken je m wel, kale kop in ieder geval, erg relaxte gast, maar ware btje aan t prate enzo en hij zei dat ie btje aan t spare was om naar china te gaan, wat blijkt nou, hij gaat ook naar een shaolin academy in china, en een vriend van hem was net een week of wat trug uit Yantai, was ook naar een academy geweest.. Ik weet niet hoe die gast heet. Maar zit er in Yantai nou ook nog een andere academy of niet?
Maar goed, ik spreek je binnekort hopelijk wel ff..
Groetjes Niki -
17 Oktober 2007 - 16:49
Jolanda:
Ben echt onder de indruk van de filmpjes Coen, zoals je groet aan het begin en einde van je oefening, prachtig. Je tweede loopvorm ziet er helemaal flitsend en overtuigend uit, je kunt wel zien dat er uren oefening in zit om het zo vloeiend uit te voeren, geweldig.
xxmm -
18 Oktober 2007 - 00:06
Lefteye:
er zit inderdaad een 2e academie, maar ik denk niet dat hij daar dat.
hij zat vermoedelijk op die van mij. en zijn naam was Frank.
Hij vertrok een week voordat ik kwam.
Hij zou weer terug komen, maar tot nu toe is er niks meer van hem vernomen.
Niemand weet waar hij presies vandaan komt. maar hij kwam van het zuiden in nederland, woonden op de eilanden, en in zijn dorp was er carneval, dus dat is makkelijk raden ;)
wanneer verwacht Jordy te komen ?.
Ik ben er tot begin Januari.
Het eerste fimpje is inderdaad saai, dat is het begin van mijn basic. Moet je na gaan dat ik daar uren op sta te trainen in mijn eerste week. Dodelijk !
De rest komt vandaag of morgen -
18 Oktober 2007 - 09:26
Dennis:
echt dodelijk.........saai haha maar die tweede dat zijn ze he!!
Begin januari..welke datum precies en denk je al na over wat je daarna gaat doen??
kga naar het werk..mensen pesten:D