vertrek naar Chiang Mai
Door: left eye
Blijf op de hoogte en volg Coen
06 Juli 2007 | Thailand, Bangkok
Om 07:00 uur vertrokken we op weg naar de bushalte, welke me naar de bus terminal van Korat zou brengen.
Dit duurde 1,5 uur, en van daaruit de bus naar Chiang Mai. Deze reis duurde nog eens 12 uur. Dit tot mijn verbazing, gezien de bus van
Bangkok naar Chaing mai maar 10 uur duurt welke verder weg is. Maar mijn bus stopte zo vaak tijdens de reis, dat dit alles verklaarde.
Na 2,5 uur in de bus begon mijn mp3-speler ermee op te houden. Dit maakte de resterende 9,5 uur uur behoorlijk saai, maar de omgeving was
geweldig.
Om 22:00 uur kwamen we aan in Chiang Mai, waar ik een guest house kon gaan zoeken. Eerst maar eens 3 taxi chauffeurs van me afgeslapen
om het op het gemakje uit te zoeken. Een vriendelijke man van de Tourist Police kon me hier mee helpen. Na wat rondgelopen te hebben in
de straat waar alle guesthouses waren kwam ik er presies 2 tegen die nog open waren. En 1 hiervan was vol, wat mijn keuze bijzonder makkelijk
maakte.
Tijdens mijn verblijf op de boerderij vertelde ze mij dat hun pickup truck 50.000 Bat gekost had (1000 euro). Dit leek mij erg sterk, maar tijdens
mijn reis kwam ik verschillende auto dealers tegen die inderdaat met soortgelijke prijzen adventeerden. Aardig gek :D.
Ik ben nog vergeten te vermelden dat ik tijdens mijn tocht door het nationaal park aangevallen ben door bloedzuigers :D, ze waren rond de
1 centimeter groot...wat ze nou niet echt angst aanjagend maakte. Maar voor vrouw en kinderen was het een reden om te rennen :D
06/07/07
Wat aan het rond bladeren geweest in wat boeken, en ik denk dat ik een 3 daagse tocht wil gaan maken in de buurt. Ook zou ik willen bergklimmen
en mounten biken, maar ik ben mijn schoenen vergeten in Bangkok :D. Het is dan ook eigenlijk de laatste optie die ik gekozen heb ;), maar wellicht
niet minder leuk.
06 Juli 2007 - 05:03
Left Eye:
hahahaha, wil ik de lokatie aanklikken waar ik verblijf bij mijn bericht zie ik dat ik heeeeeel ergens anders zit :D:D:D.
zeg maar 500 km naar links...hahaha.
Op mijn landkaart is er ook een SI Chiangmai net onder Vientiane.
Ik heb er overna zitten denken om een busje te kopen en rond te trekken. Het is maar goed dat ik dat tot heden niet gedaan heb ;) -
09 Juli 2007 - 11:53
Phoebe:
The videos are great and your website is amazing. I keep seeing my name everywhere and have no idea what is being said.
Love x