full moon party
Door: left eye
Blijf op de hoogte en volg Coen
30 Juni 2007 | Thailand, Bangkok
vandaag een rustige dag, aangezien ik savonds een kijkje ga nemen op Koh Pha Ngan waar de fullmoon party
gehouden word.
De boot vertrok om 18:00 uur, waar ik lullo en pikkestijn tegen kwam. Ze luisterde beter naar Ruud en Pieter,
maar ze deden bijde de medicijnen studie. bij het telefoon gesprekje naar een maat van ruud was het niet: He
lul...nog geneukt? Maar de nieuwe generatie doet het blijkbaar met: He lul...mijn vriendin nog gebeft?
IK weet het ook niet...ben niet zo op de hoogte blijkbaar.
Maar al bij al, was het aardig gezellig.
De hele full moon party was zoals verwacht eigenlijk. Iedereen is dronken of aan de drugs. Politie in burger
probeert drugs aan je te verkopen. Mensen gaan zwemmen wanneer dat niet helemaal meer verstandig is. vecht
party'tjes en het enige waar ik van stond te kijken was dat ik gaan neuken stelletjes tegen kwam. Dit ook
voornamelijk omdat er een: ik naai je voor een bugget (emmertje drank) sfeer was.
De rommel viel reuze mee, waar ik van stond te kijken.
Op den duur had ik het een beetje gehad (rond 3:30uur) en zocht een rustig stekje bij de bar op.
Staat er een gozer voor mij wat te bestellen welke aandacht van een vrouwtje probeert te trekken die op de
bar aan het dansen is (zie foto). Maar blijkbaar ging het de (thaise) barman beter af...tot uiterste
agressie van de bestellende gozer voor mij. Deze gast kruipt half op de bar...springt...tijdens zijn vlucht
(of wellicht reeds ervoor) bald hij zijn vuist...hoekt de barman recht op zijn donder, waardoor ze bijde van
de bar afvallen en op de dansvloer terrecht kwamen.
Tot verbazing van een andere (zeer vermoedelijke bevriend met de barman) Thai, welke een bierflesje van de
bar pakt en deze recht op het achterhoofd van de half opgestane "aanvaller" mikt (had ook op zijn oog geweest
kunnen zijn dacht ik nog). Er werden wellicht nog wat klappen gegeven en ontvangen, waarna ze uiteindelijk
uit elkaar gehaald worden. De barman springt terug de bar op, en staat daar met een rood bevlekt t-shirt een
beetje boos om zich heen te kijken. De aanvaller welke zijn hoofd tevens behoorlijk onder de rode ketchup
bevind komt nog even verhaal halen bij de bar.
Dit vond de barman blijkbaar niet wenselijk en zelfs bedreigend waarop hij maar een mes ter hand neemt, en
deze dreigend voor zich uit houd.
Uiteraard lag dit de aanvaller weer niet lekker (hij had er in de tussen tijd al versterking van een vriend
bij gekregen) waarop ze bijde naar de achterkant van de bar rende, 180 graden draaide...en nu fase to fase
tegen over elkaar stonden. Het was de aanvaller blijkbaar niet ontgaan dat vuist tegen mes niet een al te
snuggere poging is, dus had hij een kappot geslagen bierflesje terhand. Na een paar keer met bijde voorwerpen
gewapperd te hebben...blijkbaar om elkaar op afstand te houden...sprong de barman nogmaals op de bar, en
trapte de aanvaller recht op zun muil. Zo stoer was hij nog ook weer niet om te blijven staan, en waande zich
aan de andere zijde van de bar. De aanvaller had het blijkbaar een beetje gehad en vertrok weer de menigte
in. Het zat de barman klaarblijkelijk nog niet lekker en haalde nu van achter een laadje een half samurai
zwaard tevoren. Dit ging zijn vrienden weer wat te ver, dus liet hij dat maar achterwegen.
Hiermee was het conflict dan ook wel afgelopen.
Het soort van mooie is dat ik de helft gefilmpt heb, gezien ik mij aan de andere zijde van de bar bevond :D
Na dit incident ben ik maar even gaan relaxen op het strand van 4 tot 6 uur, gezien ik aardig moe aan het
raken was.
Naast mij lag Superman (volledig verkleed) te trippen, wat voor veel gelach zorgde.
De terug reis was redelijk goed geregeld...6:45 taxi naar de haven en 7:20 aan boord. Al bij al, aardige
ervaring rijker :D.
Terug op Koh Tao, heb ik nog geen flau idee wat ik eigenlijk wil. Ja ik wil Koh Tao verlaten, dat is zeker.
Maar ik heb nog geen bestemming, en ik zoek iets richting of rondom Bangkok (om vandaar uit naar Vietnam te vliegen).
Iemand een suggestie ??
04 Juli 2007 - 08:40
Dennis:
28 juli Hardcore festival Dominator stadspark Groningen heb nog wel een kaartje liggen ej :D