kansloos door wekker geslapen - Reisverslag uit Hanoi, Vietnam van Coen Huissen - WaarBenJij.nu kansloos door wekker geslapen - Reisverslag uit Hanoi, Vietnam van Coen Huissen - WaarBenJij.nu

kansloos door wekker geslapen

Door: left eye

Blijf op de hoogte en volg Coen

29 Juli 2007 | Vietnam, Hanoi

28/07/2007 zaterdag

ik werd een beetje wazig wakker, maar voelde me na een erg gezellige avond redelijk voor de dag.
Het duurde even voordat ik het door had, maar uiteindelijk bevatte het me dat het al 8:50 uur was.
Mijn wekker stond gepland om 07:00 uur, en de bus zou vertrekken om 08:00 uur. Die had ik dus
best wel hard gemist :D.
Beetje jammer van het geld, maar nu kon ik een dagje relaxen...ook wel lekker.
Ze waren in heel Vietnam me al lastig aan het vallen met het verkopen van (gekopieerde) boeken.
En ongelofelijk genoeg heb ik gewoon een boek gekocht....ik stond van mezelf te kijken toen ik het geld aan de
beste man gaf. Het is de Da Vinci Code geworden. Ik hoop nu alleen dat het een beetje te lezen is in het engels.
Het koste me trouwens 5 dollar :D.
Rond een uur of 14:00 uur waren Rob en Elf weer terug, en heb ik hun foto's mogen bewonderen.
Ik besefte dat ik dit zeker niet mag missen, en heb voor de volgende dag een herkans gepland. Zij vertrekken om
13:00 uur welke ik niet kan halen. Dus ik vertrek een dag later dan hun.
Ik heb de rest van de dag besteed aan het kaarten met Rob, en savonds zo verstandig genoeg gekozen om vroeg het
bed in te duiken om een tweede mislukking te voorkomen.