naar universiteit + Verjaardag - Reisverslag uit Hong Kong, Hong Kong van Coen Huissen - WaarBenJij.nu naar universiteit + Verjaardag - Reisverslag uit Hong Kong, Hong Kong van Coen Huissen - WaarBenJij.nu

naar universiteit + Verjaardag

Door: left eye

Blijf op de hoogte en volg Coen

02 September 2007 | Hong Kong, Hong Kong

31/08/2007 vrijdag 280 Hong Kong Dollar (26,40 euro) / nacht

Met een verjaardags kater opgestaan :D nadat Sheila rond 10:00 uur naar het vliegveld vertrok. Eerst maar mijn verjaardags (chocolat) cake
gegeten :D. Toen ik fris en fruitig uit de douche stapte ben ik met de bus naar "The Hong Kong Polytechnic University" gegaan waar Queeny
haar kantoor heeft. Ze doet daar een of andere studie welke het gedrag van dolfijnen onderzoekt. Voordat ze naar Baracay kwam was ze zojuist
afgesteerd als dokter, dus ze is aardig goed bezig. Ik kon daar een computer gebruiken wat ik zeer kon waarderen, gezien ik geen internet cafe
kan vinden. Ik had tevens mijn mp3-speler meegenomen zodat ze er wat muziek op kon zetten. Maar ze had meer classiek en salsa dan de top-hits.
Eens kijken of ik deze stylen kan waarderen.

In de tussentijd zijn we gaan lunchen met een vriend van haar. Ik heb geen idee hoe de manier van eten heet...maar het komt erop neer dat je
allemaal kleine, voor het grootste gedeelte, "gestoomde" hapjes krijgt. Heerlijk. Op deze manier kon ik lekker proeve van alles wat ze te
bieden hebben.
Een uur of 6 zijn we naar Queeny's appartement gereden welke aan de andere zijde van de stad gelegen lag. Op deze manier heb ben ik overal
in Hong Kong wel geweest. Haar appartement was erg mooi met een smakelijk uitzicht over de rivier. En dat voor een bedrag rond de 100.000 euro

We hadden een afpraak voor het avond eten met 2 andere vrienden die we in Baracay ontmoet hadden. Je verjaardag moet goed gevierd worden, dus bereid
je maar voor...waarschuwden ze me nog.
Het eten was heerlijk. We hadden weer van alles wat besteld...en ik heb echt geen idee wat ik gegeten heb. Zo wil ik wellicht ook niet alles
weten. Ik kan me van de lunch nog herrinneren dat we een schotel met stukjes koeien maag hadden ;).
Nadat we afgerekent hadden zijn we naar een bar van een vriend van Danny gegaan. Hier werd er een "Flaming tropicana" voor me besteld.
Dit zijn 3 drankjes waarvan je er 1 in de fik steekt, en dan op het zelfde moment met de 2 andere wegdrinkt. Tasty !
Na een tijdje hebben we ons tevens naar het andere gebied laten brengen en daar hebben we nog 3 andere barren/dancings aangedaan.
Maar de laatste had weer een te groot "hoeren" gehalte, en ik heb me naar huis laten brengen rond 3 uur.
Al bij al was het een zeer geslaagde verjaardag. Het is echt wel even raar om het zonder je vrienden en familie te vieren, en dan helemaal in
een ander land. Maar uiteindelijk is het zeker aan te raden.