de bevolking
Door: Left eye
Blijf op de hoogte en volg Coen
14 Juli 2007 | Vietnam, Hanoi
Ik kan er niks aan doen...zij wellicht wel :D. Nee het is zo, je loopt over straat en ze gaan aan
je trekken. Is al niet echt relaxt, maar bij 2 keer "nee" moet je ook gewoon ophouden.
Maar dan blijven ze de hele tijd doorgaan...irritant.
voorbeeld 2 :D. Je bent voor de (in mijn geval) 100ste keer je gast huis kwijt (een straat gaat na
2 huizen blokken anders heten, en savonds herken je niks meer van smiddags) en iemand wilt je de
weg wijzen. Klinkt niet zo vervelend uiteraard, maar wel wanneer ze je ernaar toe willen brengen
als je er 10 meter van verwijderd bent :D. haha, het was echt gewoon 4 huizen verder...en hij wilde
me er voor 2 dollar (30.000 dong) heen brengen. Rare jongens, en dit gebeurde me dan ook 2 keer.
Wat opzich grappig zou zijn om inderdaat me dan te laten brengen, en kijken hoever hij me omrijd.
Voorbeeld 3. Je wilt een gast huis voor 1 nacht, en je hebt geen intresse om nog een trip te boeken.
De eerste 3 gast huizen zijn gelijk vol. Bij de 4e hetzelfde...we zijn vol. Maar toen ik liet schemeren,
dat ik nog niks geboekt had, en eigenlijk wel voor iets aan het kijken was...was er opeens een kamer
vrij :D. Beetje rare jongens hier.
Tevens vind ik de mensen erg humeurig, de vriendelijkheid is ver te zoeken. Ik hoop dat dit rond
de kust gebieden minder is. In gesprek met een Engelsman vertelde hij dat het zelfs een jaar geleden
nog niet zo erg was als tegenwoordig.