negatief verhaaltje
Door: Left Eye
Blijf op de hoogte en volg Coen
20 Mei 2007 | Thailand, Bangkok
na steeds positieve verhalen word het tijd voor een wat negatievere ervaring om het spannend te houden...
Toen ik ging verhuizen naar mijn laatste bestemming (bungelo aan het strand) viel het mijn op dat mijn tas nogal
leeg was... en ik had toch geen aanvullende cursus gevold tot het inpakken van een bag-pack.
Hier voor de rest geen actie op ondernomen, maar vandaag bedacht ik me opeens dat ik een video camera van
thuis had meegenomen. Dus na enig reserge werk trok ik de conclusie dat hij niet meer in mijn bezit was.
Lekker bale dus...ik had hem sinds de aankoop van mijn nieuwe digitale camera niet meer aangeraakt, dus hij moest uit mijn
kamer weggenomen zijn. Ik weet in dit geval niet 100 % in welk onderkomen ik hem het laatst gehad heb, maar ik verwacht in
de laatste toch nog wel. Mijn dag was gelijk goed verziekt.
Ik ben nog naar mijn laatste 2 verblijven gereden om na te vragen of ze mischien iets "gevonden" hadden, maar ik kreeg alleen
maar negatieve antwoorden terug.
Was gelukkig nog niet alles...want ik wilde de beste man die mij de bungelo verhuurd betalen, zat ik aan mijn limit voor het
opnemen via mijn credit card.
Na "enig" geirriteerd te zijn, probeerde ik maar wat te gaan relaxen. Dit 5 min geprobeerd te hebben ze er opeens een storm
op, ik was de niet de enige met een slecht humeur ;)
Mijn adrealine begon staps gewijs mijn aderen te vullen, bij het zien van de schijmkoppen op het water. Na 2 min dit aangezien
te hebben lag ik te stuiteren in mijn hangmat, en snelde ik naar de surf verhuur 100 meter verop. Ik smeekte hem of hij iets
had om mijn tattoage af te dekken, omdat ik nog steeds niet zonder bescherming het water in mag. Het had te mooi geweest als
hij ja had gezegt, dus hij zei uiteraard "no" (had aardig gek geweest als het "nee" geweest was :D)
Na dit te horen, en de wind steeds harde te zien worden...had ik mijn irritatie punt overschreden, en kon als enige oplossing
voor dit probleem...slapen...bedenken.
2 uur later ontwaakte ik, waarna het al weer wat beter ging.
Een hond het zich aangemeld, en ik mocht 3 uur van zijn aanwezigheid genieten.
21 Mei 2007 - 08:59
Wendy:
Ow wat heb ik een medelijden met je ... NOT !
Groetjes !! -
21 Mei 2007 - 18:47
Mim:
he ja das mooi klote
als je wat nodig hebt
gewoon eff doormailen of bellen he dat weet je ]
niet dat ik veel heb maar toch.hoop dat t nu wat beter gaat
groetjes
xxx -
23 Mei 2007 - 18:27
Ruben:
Hey die coen, hou het netjes bij en kijk elke keer op je site..
Zie dat je het heel erg naar je zin heb, zou best wel met je willen ruilen..
En zoals gezecht wie weet kom ik nog wel even een maandje kijken..
Maar moet er weer vandoor ik typ later nog wel een bericht, het gaat je goed..
Groetjes Ruben