snor, geen snor ?
Door: left eye
Blijf op de hoogte en volg Coen
03 Januari 2008 | China, Beijing
Het werd weer eens tijd om me te scheren, en ik liep de badkamer uit met mijn snor nog op mijn gezicht.
Ik ben hier voor de grap maar eens een dag mee over straat gaan lopen om te kijken of het bevalt :D.
We besloten elkaar vuist vorm te leren, omdat ik het weer lang genoeg geleden vond dat we iets actief gedaan hadden.
Het vervelende was dat we nergenst binnen konden oefenen, en dat de enige optie buiten was. Hier was het akelig koud, dus dit hebben we dan ook allemaal
niet lang volgehouden. We heb ik de hele vorm in een half uur geleerd, dus ik ben weer een vorm rijker :D.
Weer een andere student van de academie kwam langs, en daar zijn we samen mee gaan gamen. Je moet toch ook wat doen ej :D.
Kan je dan niks zinnigers verzinnen nu je dan toch in Beijing bent ? ...Ik heb er lang over nagedacht, maar nee...dit was mijn beste idee :D.
Toen we de was gingen ophalen, werd het ingepakt in een plastic tas van een Nederlanse supermarkt hahaha :D.
Dat verwacht je toch ook niet. "Gelukkig is er VOMAR voordeelmarkt, want het leven is al duur genoeg" Hahahaha :D.
03 Januari 2008 - 09:08
Dennis:
Whaha Vormar de beste:D
Natuurlijk had je geen betere ideeen in Bejing ipv gamen..je bent er nog steeds aan verslaafd haha ook een keer leuk!!
Groet