kado voor mijn Master - Reisverslag uit Yantai, China van Coen Huissen - WaarBenJij.nu kado voor mijn Master - Reisverslag uit Yantai, China van Coen Huissen - WaarBenJij.nu

kado voor mijn Master

Door: left eye

Blijf op de hoogte en volg Coen

21 December 2007 | China, Yantai

16/12/2007 zondag

Een groeps foto op een grading laten afdrukken voor mijn Master. Dit was nog een hele klus om voor elkaar te krijgen moet ik zeggen.
Eerst het vinden van een shop is al een heel gedoe. Maak maar eens duidelijk in een camera store dat je niet een printer wilt hebben, maar enkel een
foto afgedrukt wilt hebben. Als dat dan eindelijk duidelijk is, komt het probleem (wanneer zij het niet kunnen)...hoe kom ik er ?
Gelukkig liep de best man met me mee naar een desbetreffende shop.
De foto op de computer krijgen ging allemaal vlot, alleen welke afmeting ik wilde en of ik er ook een lijstje bij kon krijgen was weer even tijd rovend.
Maar goed, ook daar hadden we een afspraak over, en nu wilde ik wel weten wanneer ik erom kon komen.
Dit kon ik ze niet duidelijk maken, ik liet ze een kalender zien...ben dagen gaan tellen, maar wat ik ook probeerde....geen resultaat.
Totdat ik naar de printer liep, en met een gebaar duidelijk maakte hoelang het zou duren.
....one minut, zei die.
? nog gekker.
Maar inderdaad, de printer was in werking gesteld, en geen 2 minuten later lag de foto op de toonbank.
In de lijst gestoken, en ik rekende 5 euro af. Geweldig !

Terug op de academie nog een paar keer de vorm doorgenomen, en wat filmpjes gemaakt.
Ik heb tevens Master video's erop gezet. Deze zijn een tijd geleden gemaakt, dus ik was er helaas niet bij.