--tattoo--
Door: Left Eye
Blijf op de hoogte en volg Coen
12 Mei 2007 | Thailand, Bangkok
Toen ik opstond had ik niet verwacht dat de dag zoon wending zou krijgen...
Ik had een lekker relax dagje gepland, en om te beginnen wilde ik wat geld opnemen bij de bank
om mijn cursus te betalen, en dat wilde ik gaan combineren met het navraag doen voor een
lang verblijf appartement. Het is een aardig stukje lopen naar de pier (waar ik naartoe wilde),
dus heb ik een mountenbike gehuurd voor een maand. Moet ik zeggen dat ik eigenlijk de enige ben
die dat doet, want voor de rest rijd iedereen op een scooter of een brommer.
Het appartement viel tegen omdat het geen koelkast of tv bevatte, maar besloot er toch even
langs te fietsen om te kijken hoe het eruit zag. Ook dat viel tegen, omdat het uitzicht waardeloos
is. Maar de woonruimte is erg groot, wat dan weer een aardig plus punt is.
Terug op Buddha View (duik centrum) kwam ik een man tegen waarvan bekent is dat hij mooie tattoages
maakt...en ik informeerde hem hiernaar... Kom mee naar mijn shop, dan kan ik het je laten zien.
Zo gezegt zo gedaan...stond ik nog geen 3 min rond te bladeren in wat boeken vol tattoages.
Je kan het allicht al raden...hij maakte een foto van mijn tattoage (die ik wil laten uitbreiden)
en ging er op het gemakje wat lijnen bij tekenen. Nadat het er aardig uit ging zien, maar lastig
te beoordelen was, (omdat mijn arm immers rond loopt :D) ging het zijn werk vervolgen door te
tekenen op mijn arm. Dit zorgde voor heel wat gewis, omdat hij nog niet echt doorhad wat ik wilde.
zeker 2 uur later, ging het er aardig op lijken en na 3 uur gezeurt te hebben was hij zoals ik het
hebben wou.
Dan komt altijd het leukste punt...doe ik het nu, weet ik het zeker moet ik het door meer mensen
laten beoordelen...
Maar uiteindelijk was mijn besluit het toch maar gelijk te doen. Even checken of alles was schoon en
veilig was...maar daar had ik wel vertrouwen in, zeker ook omdat er veel goede recenties over hem zijn.
Even tandjes op elkaar...want ook dit keer was het geen pretje...maar het voordeel was dat ik me kon
aanstellen wat ik wou...ze verstonden me toch niet :D. Nee het viel uiteindelijk mee...ik hem maar
3 keer van de time-out regeling gebruik gemaakt :D. De pijn was aardig vervelend te noemen, maar
dan ben ik gelijk weer even genezen voordat ik over een volgende ga nadenken (nog niet van plan)
Uiteindelijk klonk het eind signaal, en mocht ik de tafel verlaten. Intussen was ik al uitgenodigd
om te blijven eten dus ik kon gelijk aanschuiven. Het eten werd naast me op de grond bereid, en ook
daar zijn we gaan eten. Een goede oplossing wanneer je niet over een tafel beschikt:D.
Het eten was goed...de mensen vriendelijk (8 vrienden die daar altijd rond hangen) enkel de taal
was lastig te volgen. Ik moest gelijk weer een de Russen denken waar ik weinig mee kon praten, in
dit geval was het echt alleen maar luisteren wat uiteindelijk ook heel leuk was. Vervolgens zouden ze
met zun alle gaan stappen, en ik werd min of meer verplicht mee te gaan. Dus uiteindelijk 2 leuke barretjes
aangedaan, waarbij ik bij de laaste vergeten ben mijn slippers mee te nemen. Vervelend, moet ik weer
terug naar die bar ...kan ik gelijk wel wat bestellen ook :D.
We waren op de scooter, en op de terugweg had ik het genoegen van een vrouwelijke bestuurster.
Alles leuk en aardig, zij moest nog wat afgeven in een appartement welke zich bevond boven aan een
erg stijle helling. Wat doet ze nou...rijd helemaal tot bovenaan (welke wel praktisch is natuurlijk), maar
in plaats van op een vlak gedeelte te stoppen, stopt ze nog op het schijne gedeelte. Welke werd
bekroont met het niet stil kunnen blijven staan tijdens het remmen. Dit gaf de scooter opeens een achteruit
stand, maar dan een iets te snelle. Dit geheel duurde 5 sec...en jawel...het onder de scooter liggen
was een feit. Had ik het geluk dat ik achterop zat, en maar half onder de scooter lag. Daarintegen lag zij
er volledig onder...en dan maakt het niet uit in welke taal je het zegt...ik begreep dat ze het niet fijn
vond. Na wat telefoonjes bleek dat het een grapje van 2000 B werd...dus dat viel reuze mee dacht ik totdat
ik me realiseerde dat het hier natuurlijk erg veel geld is. We zijn er bijde met wat schaafwondjes vanaf
goed vanaf gekomen.
12 Mei 2007 - 09:55
Mim:
he coen
echt weer wat voor jou he
maar gaaf dat je je tatoo hebt uitgebreid
maak je er een foto van kunnen wij hem ook nog zien he
xxxx
12 Mei 2007 - 14:55
Niki:
Coentje,
je bent behoorlijk goed bezig daar moek zegge.. Maar met die tatooage mag je dan wel gelijk weer duiken? want kan me voorstellen dat dat even niet verstandig is ofzo.. ben wel benieuwd hoe die eruit zit in ieder geval..
Hier gaat het wel lekker.. ben nu 24 uur in de week aan het werk en daarnaast natuurlijk ook nog m'n opleiding wat ook best wel soepel gaat gelukkig..
Je duikdiploma's gaan wel snel hè, hoe lang duurt t nog ongeveer voordat je dive master ben? wel vette shit die haaien, heb je er ook nog ff foto's van gemaakt? ben ik wel benieuwd naar namelijk, zit trouwns wel te genieten van je verhalen, ook wel met enige jaloezie, maja, dat is logisch..
Ik spreek je binnekort misschien wel ouwe
Niki -
12 Mei 2007 - 20:47
Dennis:
Ta tuut ta tuut zal deze jongen voor zijn proeve nog even je verkeersongeval opnemen haha :D. Ben wel benieuwd wat nu de echte reden is waarom jullie eraf zijn geknald kon jeje handen niet thuis houwe ofzo haha :D.
Mooi dat je de boel op je arm hebt uitgebreid..moet wel zeggen dat ik nieuwsgierig ben hoeveel dat daar nu gekost heeft! Zoals Niki al geschreven heeft ff op the picture!!
Kalm an daarginds groeten D
13 Mei 2007 - 12:57
Jolanda:
Haai Coen,
Wat een belevenissen weer zeg, gelukkig is dat scooterincident goed afgelopen.
Het is er toch van gekomen om je tatoeage uit te breiden, je was dat in Nederland al van plan he. Heb je advies gekregen over hoe je die nu moet verzorgen en of je er mee mag duiken? gisteren prachtige portretfoto's van jou en je zussen gekregen, echt heel mooi in sepia afgedrukt, ben ik erg blij mee.Ben net terug van oma S. was erg gezellig, groetjes van iedereen en dat ze zo van je verhalen genieten en mee beleven. Ko is gaan werken, ga ik zo dadelijk lekker ongestoord lezen. Morgen wordt opa P 93 jaar, zal wel moeilijk voor hem zijn, eerste verjaardag zonder oma in 73 jaar. Wij gaan er 's morgens heen, zal hem van je groeten oke. We printen je verhalen steeds uit en opa is bere trots op je dat je dat aan durft allemaal. Goeie raad van opa : als hij maar uit kijkt wat hij doet, op zijn portemonnee let, niet met vreemde mensen mee gaat(?) en zo, zo. Snap je, genieten maar Coen, xxmm -
13 Mei 2007 - 17:18
Lonnie :
hey coen
echt super gaaf je tattoo ik lees dat je het allemaal erg naar je zin heb ben echt blij voor je!! heel veel plezier nog
Liefs lon