lekkere lady-boy
Door: left eye
Blijf op de hoogte en volg Coen
06 Juli 2007 | Thailand, Chiang Mai
bamboo rafting, mensjes kijken in de bergen...van die gekkigheid.
Door de regen uit ellende een massage genomen :D en mijn haar laten knippen (scheren in dit geval). Dit vond plaats door een
lady-"boy", met nadruk op boy...want de stoppels stonden al weer op zijn/haar gezicht. Maar goed, zij/hij kon ook masseren
en of ik ook van die optie gebruik wilde maken...niet direcht, maar als het gratis is altijd (zit in mijn roets ej ;))
Gratis ??...nee dat kan niet in de shop...maar ik kan wel een gratis massage geven in jou kamer.
Om maar hier niet op in te gaan, ontweek ik deze vraag tactisch. Het haren wassen werd een hoofd massage, en nu werd het
echt tijd om er vandoor te gaan :D
Ik heb ze wel eens horen zeggen : "Ik heb nog nooit zo genoten, als van je snor op mijn kloten" maar deze ervaring
wil ik dan toch nog even uitstellen.
Over tactisch ontwijken gesproken, Phoebe is richting bangkok gekomen om mij op te zoeken gezien het reizen met haar vrienden
niet ging zoals verwacht. En ze kwam langs Chiang Mai wanneer ik 2 uur later zou arriveren. Makkelijk een telefoon die werkt :D
We ontmoeten elkaar nu 12 Juli in Bangkok om samen naar Vietnam te vliegen.
Update over mijn bezoek aan de boerderij in Pak Chung:
Mijn gast vrouw is engels leerares, en ze vond mijn engels zo goed dat ze mij uitnodigde om les te geven op de middelbare
school. Hahaha :D, zie je het al voor je....geloof ook niet dat er maar 1 iemand in nederland zoon verhaal zou geloven.
Coen die lesgeeft in engels.....was het: I'm fein /or fine ?
06 Juli 2007 - 14:26
Dennis:
Coen en les geven dat gaat niet goed komen engels is niet voor jou weggelegd haha maar wat weer een toffe dingen gast!
Zeg die Phoebe vertel daar eens wat meer over ik denk dat er meeerdere mensen met mij dit hebben!!!!
MAar super dat jullie samen gaan reizen echt top!! Houdt zij ook een site bij met haar belevenissen?? Ik heb het zo gehad in Rotterdam ik kom met liefde jou kant op ff weg uit dit k*tland met miljoenen liters waters uit de lucht!
Nou maatje beantwoord mun vragen aub
KAlm an groeten uut Fryslan!!!! -
06 Juli 2007 - 16:45
Niki:
Ook ik wil idd het fijne er van weten coen, waar ze vandaan komt, wat het is tussen jullie, ;) je kent het wel haha..
En het is hier in de lage landen behoorlijk klote weer idd!! ben gelukkig heel de tijd aan het werk, waardoor ik het strand niet zo heel erg hoef te missen, maartoch een beetje zon en überhaupt lekker weer is nooit weg lijkt me..
We horen snel van je! Blijve schrijve in ieder geval, is leuk van die ongeloofwaardige dinge als jij engelse les geve hahaha;)
Groetjes -
07 Juli 2007 - 02:00
Left Eye:
phoebe...
Ze is geboren in New Zeeland, maar heeft een groot gedeelte in een buurland gewoon bij haar oom en tante. Ze is 28 jaar en aardig sportief: uit een vliegtuig springen, golfsurfen, 40 km naar haar werk fietsen ?, je kent het wel.
We hebben elkaar ontmoet tijdens haar rescue cursus waar ze mij moest redden...vervelend :D
Na afrika wil ze ook haar Divemaster gaan doen, en dan wil ik mijn Instructor course beginnen. Dit komt perfect uit gezien ik toch moet wachten tot 21 September (er moeten 6 maanden tussen Openwater en Instructor zitten)...en tot die tijd kan ik wat Divemaster werkervaring opdoen.
maar onze gevoelens voor elkaar zijn sterk genoeg om elkaar op te zoeken, en naar Vietnam te vliegen om samen verder te reizen.
anders nog iets ...?
mijn bus vertrekt over 10 minuten, dus ik ga maar weer eens lopen. morgen sta ik op het hoogste punt van Thailand...weer eens wat anders dan het hoogste punt van nederland ;) -
07 Juli 2007 - 11:24
Wendy:
Idd. Vertel maar eens wat over Phoebe, volgende keer verwachten we een complete biografie ..
En engels geven is idd niets voor jou :P IK weet nog dat ik samen met jou uren heb zitten lezen voor dat stomme leesdossier ;)
KUS
07 Juli 2007 - 13:23
Veer:
Wat lijkt me dat een leuke meid!
En had je dat ooit gedacht dat je een baantje als leraar engels zou kunnen krijgen?
Maar je kan vast ook wel engels! Maar schrijven is weer wat anders dan spreken!
Ik wilde zo graag even je verhaaltjes lezen! Maar ik ben meer van...eerst een berichtje typen en daarna je verhaaltjes lezen! Snel tussendoor het inchecken van de gasten!
Moet weer snel aan t werk!
Liefs en groetjes aan Phoebs! ;-)
Veer -
07 Juli 2007 - 15:53
Jap:
Coen ben je in Thailand waar al die mokkeltjes van 13 rond lopen ga je weer voor eentje van 28 ;) -
07 Juli 2007 - 17:43
Piet & Lian:
He coentje alles goed met jou zo te zien.
Zit hier met Ilse aan de wijn en we willen wel natuur foto's zien maar dan van andere natuur objecten.
Veel plezier op je trip en tot ziens