dag 2 nacht - Reisverslag uit Pattaya, Thailand van Coen Huissen - WaarBenJij.nu dag 2 nacht - Reisverslag uit Pattaya, Thailand van Coen Huissen - WaarBenJij.nu

dag 2 nacht

Door: Left Eye

Blijf op de hoogte en volg Coen

22 April 2007 | Thailand, Pattaya

Het is 3 uur snachts, en ik zit lekker rond te draaien :D

Wat een avond...ik liet me met een taxi richting de walking street rijden...waar het uitgaans leven langs zou moeten branden.
Na van alles langs te zien komen, maar niks aantrekkelijks genoeg om eens binnen te gaan kijken
ben ik lekker aan het side seeing. uiteindelijk komen we langs een bar waar ze aan het thai-boxen zijn.
Snel uitstappen, en ik geef de lieve man 40 Bat, waar hij om vroeg...wat uiteraard het dubbele was wat hij zou moeten krijgen.
Maar ja...uiteindelijk leer ik het vast wel :D
het Thai-boxen was echt niks...zo fake als in een film, en vervolgens maar langs komen om een tip te vragen...nee dank u, if you give
me a reale fight...i give you a tip. Maar dat begreep hij natuurlijk niet.
ik raak ik gesprek met een engels man...en hij dacht dat de man in het rood zou winnen deze ronden...hij wilde daar 20 Bat op zetten.
Ik "nuchter" genoeg, zag 10 min daarvoor dat zijn vriend de man in het wit betaalde (tip gaf) voor een goede show. dus ik durfde daar
makkelijk met mee te gaan...en zette zonder na te denken op de man in het wit in.
Haha...en ja hoor...na een slechte show...gaat de man in het rood "knock out", wat een bedoeling zeg, maar de 20 Bat was voor mij :D

uiteindelijk vragen ze of ik mee ga naar een andere tent...dit doe ik, maar kom in een Engelse Bar terecht...waar ik nu niet bepaald
op zat te wachten. Ik bedank de mannen, en loop een stuke terug, waar een discotheek lag, waar ik meerdere mensen over hoorde.

eenmaal binnen was de muziek aardig, maar de prijzen duur (het landelijk bier koste 140 Bat, 3 euro). dus dat was ook geen succes.
zal dit mede komen door een live band, maar dat was juist iets wat ik zou vermijden. krijg ik een stel rappende negroide op het podium.
bier leeg...en weg weze hier. Tussen stop op het toilet...staat daar 1 van die zangers er ook...krijg hij gewoon een soort van
massage terwijl hij staat te zeiken :D tevens word zijn gezicht en nek afgedept met een washandje...ongelofelijk.

Ik voel me ook een tikje van het pad raken...en ik geloof niet dat het verstandig is om als zatte westerling nog naar huis te gaan.
dus ik loop rustig naar een taxibusje, die me ook op de heenweg gebracht hebben met de vraag wat het moet kosten.
in eerste instantie snappen ze niet waar het is...maar wanneer ze daar over uit zijn...zouden de heren wel graag 200 Bat willen hebben.
Ik snap dat wel...maar sla dit vriendelijke aanbod toch af...aangezien ik op de heenweg 40 Bat betaald heb...wat al 2x zoveel was.

Dus ik sta op het punt mijn Wandeling te beginnen, het lopen was mij toch al wel bekend deze dag. Komt er een "collega" van de man
die mijn 200 Bat aanbood...met de mededeling wat ik er voor wou betalen...50 Bat leeg me redelijk...en na een beetje gezeur vond hij
dat ook wel.
Ik stap in bij een paar Chinezen...en zie dat zei 200 Bat betalen aan de chauffeur. Na bijna bij mijn hotel te zijn...stapt dit paar uit
en gaat naar het des betreffende hotel binnen. wat neerkomt op...je bent belazerd.

Ik heb Pattaya bij deze een beetje gehad...en ga maar eens verder kijken wat Thailand uit om deze stad nog meer te bieden heeft.

Ik kreeg weer een mailtje van een duik instructeur op Koh Toa, wanneer ik dacht te komen. Dus ik verwacht dat het niet al te lang
meer zal duren, voordaar ik op dat eiland zal aankomen.

En ook weer deze keer heb ik de security wakker getikt...of hij zo vriendelijk wilde zijn om me binnen te laten :D, Dit wilde hij
na een geschrokken en vooral vermoeid gezicht wel.

Teruste

• 23 April 2007 - 08:45

Ko:

hoi coen,
    wat een belevenissen; fijn dat je een goede start hebt; mooi dat je alles ruim op de left eye vermeld; probeer het vol te houden, maar het verslag van dag 365 zal ongetwijfeld wat beperkter zijn.
    voor het afdingen en belazerd worden, heb je per definitie ervaring nodig, dus dat komt vanzelf; en dan nog kom je van tijd tot tijd bedrogen uit;
    hier nog prachtig weer en verder loopt alles op rolletjes; groeten

• 25 April 2007 - 19:41

Mimsy:

he ik heb niet zo veel te melden mis je
    xx

• 07 Mei 2007 - 13:54

Ricardo ( Snick ):

HayDiHow,

Das baale van dat Thai- Boxing de keer dat ik daar geweest was, was het echt wel de moeite waard hoop dat als je de volgende keer gaat kijken dat het dan beter is!

ja ja als nuchtere zeeuw heb je dan mooi weer 20 bath verdiend ouwe gokker :P

ff lekker zieken met een massage en ff de warme druppeltjes van het hoofd afvegen, sjonge jonge was het in elke discotheek maar zoon feest :P

jaja je leert het al lekker afdingen en zeker niet meer betalen dan je denkt dat nodig is!!!

weet je nog wat ik je vertelde?? als je weet wat het ongeveer kost geef je ze gewwon het bedrag en loop je weg geloof mij ze gaan wat brabbelen in het thais en jij loopt gewoon door niet omkijken en klaar. geloof mij dr is niet een zoon aap die achter je aan komt.

truste.

spreek je later.