een zondag wandeling - Reisverslag uit Yantai, China van Coen Huissen - WaarBenJij.nu een zondag wandeling - Reisverslag uit Yantai, China van Coen Huissen - WaarBenJij.nu

een zondag wandeling

Door: left eye

Blijf op de hoogte en volg Coen

07 December 2007 | China, Yantai

02/12/2007 zondag

We besloten met zun drieen wat te gaan trainen in de vorm van stenen springen. We wilde de duur eens goed uitbreiden, maar uiteindelijk waren
de stenen op en moesten we toch over het normale pad verder.
Na een goede 45 minuten de andere richting van de academie opgelopen te hebben (normaal gaan we altijd de zelfde richting voor de mounten run/nationaal park
training), kwamen we aan bij een pargoda. Welke ook op zijn beurt een mooi uitzicht met zich mee bracht.
Op de terug weg zijn we door ons dorpje terug gelopen wat voor mij de eerste keer was.
Het is allemaal erg arm en dood, maar zo zullen de grootste delen van China er wellicht wel uitzien.

Ik heb de versiering op mijn zwaard afgerond waar ik erg tevreden over ben, nu maar hopen dat het wilt blijven zitten.

Ik kan dit gelijk aanvullen, gezien ik dit bericht een week later verwerk. Sommige delen van de tribal zijn al gaan vervagen, en andere zitten er nog
perfect op. Ik heb geen idee waar het verschil in zit maar goed. Als ik de zwaarden naar huis stuur zorg ik dat alles weer in goede staat is, en dan maar
hopen dat het wel goed blijft.