filmpjes + foto's gemaakt
Door: left eye
Blijf op de hoogte en volg Coen
05 September 2007 | China, Yantai
Het ontbijt was iets beter dan de de vorige dag, maar ik ben er nog niet over te spreken...niemand eigenlijk :D.
Het blijft enkel klote dat je 1,5 uur moet wachten tussen ontbijt en de eerste training. Het begin was weer hardlopen
+ stretchen. Vervolgens gingen we herhalen wat we de vorige dag geleerd hadden + 1 nieuwe oefening.
Hier waren we dan ook gelijk de hele ochtend mee zoet.
De lunch was "weer" friet :D. Dit schijnt dan ook gewoon elke dag zo te zijn voor lunch ! bizar. En er blijft ook geen
bord friet over, wel de groente :D.
De middag training Sande (chinees kick-boxen) was lekker hard, en ik was goed naar de tering. Ik moest even tegen de muur gaan
hangen gezien de pijn in mijn mild :D. Maar na een half uur na de
training (16:30 uur) was ik weer op kracht en eigenlijk vol energie. Dus ik ben maar naar het kracht honk gegaan om met
wat gewichten te spelen. De rest van de avond heb ik gespendeerd aan praten met andere "verveelde" gasten, filmpjes maken en ik heb iemand
anders geleerd te schaken. Krijg ik nog klop van haar ook ! ...shit ej, mijn volgende match moet ik echt wel even winnen
om nog een beetje zelf vertrouwen over te houden :D.
De filmpjes zijn niet echt goed gelukt, zo ook de foto's. Dus hopelijk gaat het de volgende keer beter.
Wat trouwens vervelend is, is dat op deze site maar 2 filmpjes gepost kunnen worden. Dus zo zullen de filmpjes er minder
lang opstaan dan de voorgaande.
05 September 2007 - 10:36
Dennis:
Hee coen moet er anders meer videoruimte gekocht worden??? want ik wil filmpjes vent groeten D -
05 September 2007 - 17:07
Jolanda:
hoi Coen, kun je niet ergens in de buurt ontbijt kopen of moet je daarvoor helemaal naar Yantai.
bedenk zelf iets interessants om die 1,5 uur te overbruggen.
hoe is het met de spierpijn?
xxmm