terug reis - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Coen Huissen - WaarBenJij.nu terug reis - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Coen Huissen - WaarBenJij.nu

terug reis

Door: Left eye

Blijf op de hoogte en volg Coen

25 Juni 2007 | Thailand, Bangkok

24/06/2007

ons vertrek stond vandaag in de planning. een boot bracht ons opnieuw terug naar het vaste land...waar we onze reis in een

bus zouden vervolgen. Maar gezien Phoebe naar Bangkok ging en ik naar Koh Tao waren we aangenaam verrast dat we in de zelfde

bus terrecht kwamen. Onze wegen werden als nog gescheiden toen we in champon aankwamen. Ze gaat vrienden ophalen om een

gedurende tijd in thailand/vietnam te reizen. Nadat ik mijn Divemaster heb afgerond (2/3 weken) ga ik haar daar opzoeken.

Het mocht weer een cargo schip zijn waar ik in vervoerd werd (ditmaal met foto). Ik lag naast een Thaise vrouw die naar Koh

Tao ging voor een bruiloft. Ik ben uitgenodigd om te komen kijken...dus wie weet heb ik daar binnen kort ook een verhaal

over. Ik ben nog niet overtuigd om daadwerkelijk te gaan, maar het zou een mooie ervaring zijn.

• 25 Juni 2007 - 08:20

Loesje:

heej broer,
    ik heb je een paar keer proberen te bellen, maar ik kreeg je aller sjarmantste thaise viocemail. wel lache. maar goed. ik moet nu naar maastricht, dus ik kan ut pas volgend weekend weer proberen.
    met paps en mams gaat alles goed. die hebben ut heel erg naar hun zin. ze zijn de staande mastroute aan ut zeilen en ut gaat allemaal voorspoedig. zondag lagen ze nog in gouda. Ut is wel pokke weer de hele tijd, dus dat is wel zonde voor ze. je krijgt uiteraard de groetjes van ze.
    jozien is al weer bijna klaar met school en al weer bijna jarig natuurlijk. en ik moet nog 6 weken naar school. ons huisje schiet al aardig op. (mag ook wel nu) volgende week willen we gaan verhuizen.

leuk dat je ut zo naar je zin had op ko Pipi. ik vond ut daar ook het einde.
    Mooie foto trouwens van Foebe. een erg mooi meisje. tof dat je haar weer gaat opzoeken straks.
    anyway broer, ik bel je volgend weekend.
    groetjes en veel liefs,
    loesje
    PS. wil je jozien ff bellen op d'r verjaardag, zou ze wel heel leuk vinden denk ik.

• 29 Juni 2007 - 08:03

Ko En Jolanda:

haai lieverd, we liggen nu dus in monnikendam wat een erg leuk haventje is. ik merk wel dat mijn voorkeur sterk uitgaat naar ergens op een rustig plekje voor anker liggen, lekker genieten van de natuur, vogels kijken met name ganzen want die vind ik toch wel het aller leukst en er zijn veel soorten van, altijd in groepen zich verplaatsend en kwtterend naar elkaar. verder zien we opmerkelijk veel zwanen zwemmen, soms overvliegen, dat is bina spectaculair te noemen, je hoort ze wieken. en als je dan op een rustig plekje ligt en je wilt je een douche, spring je gewoon overboord, heerlijk in eva kostuum, dat bij elkaar is echt wel mijn vakantie. De weersverwachting is niet geweldig maar mijn vakantieplezier heeft nooit afgehangen van alleen maar zon gewoon genieten

• 02 Juli 2007 - 12:23

Veer:

Hay Coen!

Wat een gezellig bootje! Op elkaar gestapeld! Lijkt een beetje op die tekeningen van vroeger op de basisschool uit de geschiedenisboeken, van die slavenboten! haha!

Mooi meisje zeg die Phoebe!
    Ook wel erg interessant om vietnam en thailand is goed te bekijken!

Ik ga vanavond met Bert samen je verhaaltjes even goed verder nalezen!

Fijne dag!

Liefs Vera

• 02 Juli 2007 - 12:24

Vera:

By the way...wel erg leuk die filmpjes! Kunnen we t een beetje meemaken!

x