korte info uit nederland - Reisverslag uit Kapelle, Nederland van Coen Huissen - WaarBenJij.nu korte info uit nederland - Reisverslag uit Kapelle, Nederland van Coen Huissen - WaarBenJij.nu

korte info uit nederland

Door: left eye

Blijf op de hoogte en volg Coen

11 Februari 2008 | Nederland, Kapelle

even een berichtje ter verheldering.

ik ben dus al weer 4 weken thuis, maar heb nog steeds niet al mijn berichten geschreven.
ik heb er nog 4 te gaan, en ik heb altijd een slecht excuus om het niet af te ronden.

maar nu wat korte info over waar ik nu sta.

Ik ben binnen 48 uur na het landen gaan soliciteren om een te gekke functie, te weten:
lading inspecteur bij SGS in de Vlissingse haven.
ik mocht de volgende dag gelijk op solicitatie gesprek komen, en 2 weken later kon ik voor een 2e gesprek komen.

Afgelopen maandag kwam het verlossende telefoontje dat ik aangenomen was, en dat ik de 25ste van februari aan de slag mag.

bizar hoe snel dat allemaal ging. 9 maanden van huis, en de eerste de beste baan die me volledig aanspreekt te pakken krijgen.

ik wilde voordat ik weer aan de slag ging nog wel graag naar engeland gaan om bij mohammed (waar ik 4,5 maanden mee in china heb gezeten) zijn verjaardag aanwezig te zijn.

Ik ben ik engeland van vrijdag tot woensdag de 13de. vervolgens ga ik donderdag mijn contract tekenen, en vertrek ik vrijdag avond weer om een week te gaan snowboarden in frankrijk :D.
Het is allemaal lekke vol gepland, maar dat is nog wel even leuk voordat ik echt aan de slag ga.

• 12 Februari 2008 - 02:18

Ko:

hoi coen,
    voor Loes heeft vandaag de vlag nog ff uitgehangen; ze had voldoende voor praktijk gedeelte in Boxtel; heb je je vluchtnummer nog gemailed naar Loes ??
    groet

• 12 Februari 2008 - 08:13