Zaterdag gamen, niet dus
Door: left eye
Blijf op de hoogte en volg Coen
07 November 2007 | China, Yantai
De zaterdag stond in de trand van het gamen. Er was nog steeds geen internet, maar dat hadden we niet nodig dus dat kwam goed uit. Minder mensen achter
de computer met andere woorden.
Wat doet de vrouw die de internet room beheerd. Ze gooid iedereen eruit, en doet de deur op slot. Vervolgens neemt ze een halve dag vrij :D.
Dan moet je niet denken dat er veel meer te doen is dan internetten of gamen.
Okay, uiteindelijk heb ik 3 man (met moeite) bij elkaar gekregen om wat te gaan basketballen.
Mohammed en ik, tegen 2 Amerikanen. Een perfecte match....dachten we.
Ik bedoel, als je ze keihard in maakt is je hele week goed gemaakt. Maar wij werden hard ingemaakt, dan is absoluut het tegen overgestelde aan de orde.
Wat een klote dag :D.
Het was te pijnlijk om van te verliezen.
Moet ik wel zeggen dat 1 van hen 1.97 meter is.
Om wat meer tijd te doden heb ik 3 studenten uitgedaagd voor een schaak duel, en ik ben nog steeds onverslagen.
Op het moment van het typen ben ik regelmatig minuten lang over een bepaalde uitdrukking of een woord aan het nadenken.
In het Engels weet ik het te verwoorden, maar ik kom er steeds vaker achter dat ik moeite met Nederlands aan het krijgen ben :D.
En dan spreek ik gelukkig nog iedere week 1 maal nederlands met mijn ouders, anders was het wellicht nog erger.
Mijn Engels gaat gelukkig steeds beter en beter, dus er staat absoluut iets positiefs tegen over ;).
De Nederlander is al weer vertrokken, dus met hem kan ik ook niet meer Nederlands spreken.