decibel outdoors - Reisverslag uit Manilla, Filipijnen van Coen Huissen - WaarBenJij.nu decibel outdoors - Reisverslag uit Manilla, Filipijnen van Coen Huissen - WaarBenJij.nu

decibel outdoors

Door: left eye

Blijf op de hoogte en volg Coen

18 Augustus 2007 | Filipijnen, Manilla

Helaas kan ik dit jaar niet bij Decibel outdoors aanwezig zijn. Maar voor iedereen die wel gaat. Veel plezier !

Stuur maar wat foto's door...van iedereen die lijp en dronken is ;)

hopelijk hebben jullie goed weer vandaag.

gegroet,

• 18 Augustus 2007 - 07:01

Ko:

hoi coen,
    stoere kite berichten; zijn net beneden op een vrije zaterdag; probeer ff te bellen; groet

• 18 Augustus 2007 - 08:23

Dennis:

De mensen die heen gaan naar decibel Coen hebben super weer echt heerlijk vandaag vanaf morgen weer dikke regen k*tzooi!!

Verder is alles prima hier lekker rustig met school nog een week en dan operatie...mmhhzz

Met Anita is alles super heerlijk allemaal!! Vandaag weer vliegen met de kite? Jochem is ook bezig met kiten etc..

Veel plezier met alles en kalm an kerel groeten dennuuzzz

• 19 Augustus 2007 - 15:43

Niki:

Decibel was echt weer super! en hebben idd superweer gehad, op de heenweg een paar druppels op de ramen zien vallen maar voor de rest alleen maar drooggeweest en ook nog aardig wat zon.. De muziek was weer echt geweldig, ik heb ff alle videos op youtube gezet zodat je ze als je tijd heb een keer ken bekijke, zodat je btje kan gaan kwijlen ;)

op mijn usersite ofzo kan je ze allemaal zien..
    nl . youtube . com /profile?user=nperkie

je moet ff de spaties eruit halen want anders kan k m niet plaatsen...

veel plezier ermee;)

We waren in ieder geval met z'n 7en gegaan, Ik, Frank, Joan, Robin, Ernst-Jan, Tara en Lianne (vriendin van Tara).. We waren rond 10 voor 11 weggerede en kgloof dat we, na een gebruikelijke stop op de wouwse tol, om iets van 1 uur aankwame op t parkeerterrein.. en toen we binnenkwamen klonk de muziek al gelijk keihard en verschrikkelijk goed!

Zijn dit keer bijna tot einde gebleven, maar kozen er maar voor om rond 10 uur weg te rijden, dit in verband met 40.000 mensen op t festival waardoor we geen zin hebben om op pakweg 30.000 man te wachten welke op t einde tegelijk weg zouden gaan...

succes nog met t kiteboarde, stuur maar paar vette foto's van jou in de lucht ofzo haha

groetjes