op naar vietnam - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Coen Huissen - WaarBenJij.nu op naar vietnam - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Coen Huissen - WaarBenJij.nu

op naar vietnam

Door: left eye

Blijf op de hoogte en volg Coen

12 Juli 2007 | Thailand, Bangkok

Nu maar het hele verhaal.
Toen ik terug kwam vanuit de jungle had ik een mailtje van Phoebe ontvangen dat we nog niet samen konden reizen (in Vietnam)
in verband met haar vrienden. 1 van hen was verliefd op haar, en dat was de reden dat ze even alleen wou reizen. Maar uiteindelijk
wil ze dan toch de laatste weken samen met hun proberen, en met mij erbij zou het de sfeer (van die gozer zijn kant) niet bevorderen.
Alles naar redelijkheid kon ik hier wel inkomen...alleen viel het vies tegen.
Ik had werkelijk geen idee wat ik nu wou, gezien ik 2 weken vrij kon indelen...maar omdat ik toch mijn visa al heb, besloot ik
terug te gaan naar Bangkok en vandaar uit naar Hanoi (Vietnam) te vliegen.

In Bangkok kwam ik om 22:00 uur aan, en in de Ko San Road 23:00 uur.
Vervolgens weer in mijn laatste guest house een kamer geboekt. Bij de buurman langs waar mijn
bagage opgeslagen ligt en ik wilde hier ook maar gelijk een ticket naar Vietnam boeken, welke ik
nog niet gedaan had. Mijn spullen kon ik pas de volgende dag ophalen dus dat schoot niet echt
op. De ticket ging beter, en de eerst volgende was de volgende dag om 10:45 uur vanaf Bangkok.
De ticket koste mij 3500 Bat (77 euro), dus dat was aller redelijk zo op het laatste moment.
Toen ik terug de trap op liep schopte ik met mijn slipper tegen de trap waardoor deze het gelijk
maar begaf. Dus ik kon gelijk mooi op 1 blote voet voor een nieuw paar gaan kijken. Ik heb een
paar mooie gevonden van Diesel voor 150 bat (3 euro):D...voor het geld kon ik het niet laten in
iedergeval. Ik was een beetje aan het rekenen geweest met mijn geld wat ik nog over had cash...
maar dat was nog rond de 900 bat. Dit mocht zeker genoeg zijn voor 1 dag.

• 12 Juli 2007 - 11:21

Dennis:

Wat een homo die gast mooi klote man jullie net zo gezellig met zijn twee krijg je dit weer..

Kerel dan moet je toch maar op zoek naar wat jongs daaro :D:D:D

Haha hier lekker vakantie vieren eindelijk en raad eens dennis heeft vakantie en het mooie weer komt eraan voorspelling van 28graadjes maar ik ben voorzichtig voor je t weet stromen de riolen weer over :P

Groetenn