te veel dickheads
Door: left eye
Blijf op de hoogte en volg Coen
07 December 2007 | China, Yantai
We hebben de 2 personen vorm afgerond.
Eerst liet mijn Master mij op het einde winnen. En toen bedacht hij... Jeremy moet winnen.
Dit is eigenlijk Jeremy's zijn vorm, en jij bent gewoon zijn tegenstander.
Hahaha :D, mooi geregeld. Ik doe alle vallen, ik verlies, en vervolgens word het nog niet eens als mijn vorm gezien :D.
Ik zit er nu over na te denken om hem maar lekker te laten schieten als het zo moet. Ik wil geen risico lopen (welke aardig
aanwezig is) om gebleseerd te
raken om iemand anders een demonstratie uit te laten voeren.
Hij heeft er zoiezo niet echt tijd voor om te oefenen, en ook ik heb 3 (zwaard, vuist, Bagua) andere vormen te oefenen.
Dit even met Jeremy doorgesproken, en hij ziet dat hetzelfde alleen...
Ik ben zijn (min of meer) laatste kans om deze vorm op te treden. Na mij zijn er geen advanged studenten over om het mee te
oefenen, en hij wilt het toch wel
doen.
Dus nu besloten om het tot woensdag aan te zien, en dan een besluit te maken.
De grading zal vermoedelijk op maandag de 17e vallen, dus we hebben nog een week.
Wat aardig raar is dat ze voor maandag kiezen, gezien vrijdag de laatste dag is voor de 2 weken vakantie. Er zullen dan rond
de 4 studenten vertrekken, waardoor
er mischien vrijdag opnieuwe een grading komt.
Ook heb ik vandaag mijn zwaard vorm afgerond waar ik erg blij mee ben. Het zit er lekker in, en dat in 2 weken. Heerlijk.
Tijdens het oefenen met Jeremy heb ik nog mijn duim 2x gekneust bij het blokken van een aanval, en mijn boven been toen de
Master een sweep (iemand
onderuit schoppen) voor deed.
Ik moet bekennen dat ik weinig tot totaal niet om ga met het grootste gedeelte van de andere studenten.
Ik zal een paar voorbeelden geven van studenten, wanneer ik ze zie, al weg ren.
- Een 120 kg dikke proppe, welke na het beklimmen van de trap naar de 1e verdieping als luidruchtig loopt te zuchten.
- Een gozer welke enkel in een te strakke broek (thermo broek) loopt, en er vervolgens een korte broek over aantrekt.
- Een gozer van 35 die denkt dat hij nog steeds 20 jaar oud is, maar het totaal niet meer kan bijhouden.
- Een gozer met een geestelijke beschadiging die half in zijn eigen wereld leeft.
- Een gozer die in zichzelf praat.
- Een gozer (25) die weer met een JoJo is gaan spelen.
En dit zijn dan enkel de meeste opvallende dingen, over de kleintjes maar niet te spreken :D.
Nee...de kwaliteit van de studenten is na 3 maanden droevig naar beneden gevallen.