goepkoop spullen verschepen
Door: left eye
Blijf op de hoogte en volg Coen
03 December 2007 | China, Yantai
En zo rollen we weer in de maand December.
Een goede nacht rust gehad, totdat de telefoon van Mohammed begon te trillen om 06:00 uur (om naar Qi-Gong te gaan).
Ik ben weer verder aan mijn verhalen gegaan waar ik behoorlijk achter mee liep.
We zijn rond 12:00 uur vetrokken naar Yantai om weer een lijstje af te werken.
Welke inhield:
- Marker, om mijn zwaard + broek te versieren.
- Nieuwe trainings zwaard, omdat mijn eerste te licht is.
- Informeren voor de kosten voor het verzenden van mijn spullen.
Nadat we onze shopping in de supermarkt gedaan hadden begonnen we aan onze zoektocht naar een post service.
Ik had DHL al eerder gezien, dus daar eerst eens aangeklopt.
We hebben steeds voor 20 kg geinformeerd, en bij DHL kwam het of 300,- euro uit.
Een beetje te gek zullen we maar zeggen, maar dan was het ook wel in 5 werkdagen op zijn bestemming.
Toen de China Post. Het zelfde verhaal, enkel per vliegtuig voor 300,- euro.
Gelukkig wist de taxi chauffeur nu wat we bedoelde toen ik een boot tekende, en bracht ons naar een ander bedrijf.
Hier werd volgens hem per boot vervoerd, en dat klopte perfect met de prijs.
Wat we nu denken te moeten betalen is 50,- euro voor 20 kg met een levertijd van 3 maanden.
Dat zou helemaal te gek wezen, met als nadeel dat 3 maanden lang is maar 50,- euro spot goedkoop.
Tevreden zijn we naar de wapen shop gereden waar ik mijn nieuwe zwaard gekocht heb.
Deze is een stuk zwaarder dan mijn vorige wat mijn Master me adviseerde om aan te schaffen.
Terug naar de academie reden, en daar ben ik begonnen mijn zwaard met (opnieuw) tribals te versieren.
Dit ging opvallend genoeg erg goed, en het is er niet makkelijk af te krijgen.
Ik heb ook gelijk het zwaard van Mohammed aangepakt, en mijn 2e zwaard.
Het resultaat is naar ons zeggen meer dan goed.
Word dit vaker gedaan met een staf of een zwaard ?
Nee... gelukkig niet, Nu zijn we tenminste de enige die het hebben :D.